Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Red Bull Racing: Αποδείχτηκε πως λέγαμε αλήθεια!


Στην Αυστριακή ομάδα είναι περήφανοι για τη στάση που κράτησαν από την αρχή της χρονιάς όσον αφορά στο θέμα των ελαστικών.


 Επίσης είναι ικανοποιημένοι από τη δυνατότητα της ομάδας να αντιδράσει και να επιλύσει τα προβλήματα υπέρμετρης φθοράς που παρουσιάστηκαν στους πρώτους αγώνες. 

Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε μεταξύ άλλων: " Όπως είδατε ήμασταν απλά ειλικρινείς. Δεν αποσιωπήσαμε το γεγονός ούτε κάναμε δηλώσεις πολιτικά ορθές. Είχαμε το θάρρος να πούμε δημόσια αυτό που οι υπόλοιποι ανέφεραν στις ιδιωτικές συζητήσεις. Η θέση μας ήταν σταθερή και καθαρή, ευτυχώς άλλαξε η κατάσταση. Αν αυτό μας βοηθά ή όχι δεν έχω ιδέα. Δεν αλλάζει η πραγματικότητα ότι αυτή η αλλαγή ήταν για το καλό της F1. Παρότι είχαμε κερδίσει 3 αγώνες συνεχίσαμε να αναφερόμαστε στο θέμα των ελαστικών γιατί προφανώς τα πράγματα ήταν στο απόλυτο όριο. Οι οδηγοί δεν μπορούσαν να πιέσουν όσο ήθελαν και να κοντράρουν τον αντίπαλό τους στην πίστα. Όλα αυτά άλλαξαν μετά τις αλλαγές που κάναμε στον Καναδά πριν αλλάξει ο σκελετός των ελαστικών".

Η Red Bull που προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος κατασκευαστών έχει δεσμευτεί πως θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Γουέμπερ μέχρι το τέλος του μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...