Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Γουέμπερ: "Δεν θα μου λείψει ο Φέτελ"


Ο Μαρκ Γουέμπερ βρέθηκε καλεσμένος σε βρετανική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε απογοητευμένος από τη σημερινή ποιότητα της Formula 1, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα του λείψει ο Ζεμπάστιαν Φέτελ μετά το τέλος της σεζόν, απάντησε αρνητικά.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull ήταν ταχύτερος του ομόσταυλού του σε αγώνα επίδειξης για γνωστή βρετανική εκπομπή και σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την εξέλιξη της Formula 1 ανά τα χρόνια καθώς και για τον έτερο οδηγό της Red Bull και πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ.

"Όταν εγώ ξεκίνησα με τη Minardi υπήρχαν οδηγοί όπως ο Ιρβάιν, ο Σάλο, όλοι αυτοί βρέθηκαν στο βάθρο. Η πίσσα ήταν γεμάτη παιδιά που είχαν κερδίσει πολλούς εντυπωσιακούς αγώνες. Τώρα υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, που όμως δεν βρίσκονται στο grid δυστυχώς. Αυτό είναι λυπηρό. Ο Ρόμπιν Φρίτζινς για παράδειγμα είναι ένα φαινόμενο νεαρού ταλαντούχου, αλλά δεν έχει χρήματα".

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής για το αν θα του έλειπε ο Ζεμπάστιαν Φέτελ μετά από το τέλος της χρονιάς, όταν ο Αυστραλός θα εγκαταλείψει τη Formula 1 απάντησε ξεκάθαρα: "Πιθανώς όχι και πολύ".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...