Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Formula 1: Στις 21/2 η νέα Mercedes

Μίκαελ Σουμάχερ
Tη νέα W03 αναμένεται να αποκαλύψει η Mercedes AMG λίγο πριν την έναρξη των δεύτερων από τις τρεις δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Στις 21 Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη, η ομάδα του Μπράκλεϊ αναμένεται να δώσει ση δημοσιότητα το νέο της μονοθέσιο με το οποίο θα τρέξει το 2012.

Η Mercedes ήταν μία από τις λίγες ομάδες που αποφάσισαν να καθυστερήσουν την παρουσίαση του μονοθεσίου καθώς ήθελε περισσότερο χρόνο για να το ετοιμάσει. Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου τετραημέρου των επίσημων δοκιμών, και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις εννέα το πρωΐ, η νέα WO3 αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην έξοδο των pit του circuit de Catalunya.

Στην εκδήλωση το παρόν θα δώσουν οι δύο πιλότοι της ομάδας, Μίκαελ Σουμάχερ και Νίκο Ρόζμπεργκ, αλλά και Ρος Μπράουν και Νόρμπερτ Χάουγκ που θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το νέο μονοθέσιο αναμένεται να οδηγήσει πρώτος ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η ομάδα. Χαρακτηριστικά, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει στα χέρια του την W03 την Τρίτη (21/2) και Πέμπτη (23/2), ενώ ο Νίκο Ρόζμπεργκ την Τετάρτη 22/2 και Παρασκευή 24/2, αντίστοιχα.

Ο 43χρονος Γερμανός πιλότος στο παρελθόν είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για το αν το νέο μονοθέσιο θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το φετινό τίτλο.

Οι επιδόσεις τόσο του ίδιου όσο και του Ρόζμπεργκ στις πρώτες δοκιμές, την προηγούμενη εβδομάδα, στην Χερέθ με το μονοθέσιο του 2011 ήταν άκρως ενθαρρυντικές, σκορπώντας αισιοδοξία στους ανθρώποςυ της ομάδας του Μπράκλεϊ. Η Mercedes είχε αποφασίσει να συμμετάσχει στις δοκιμές με το προηγούμενο μονοθέσιο για να έχει τη δυνατότητα να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά μα τα νέα ελαστικά της Pirelli.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...