Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Η χρονιά της Mercedes είναι το 2014»

Ο Lewis Hamilton είναι σίγουρος πως η ομάδα της Mercedes θα «αποκαλύψει» τα δυνατά της στοιχεία την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όταν πλέον οι κινητήρες θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι.

Η Mercedes είναι μία από τις τρεις εταιρείες που θα προμηθεύει στα μονοθέσια του grid τον 1,6 τούρμπο V6 κινητήρα και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας το 2014.

English: Lewis Hamilton at Stars & Cars 2008
English: Lewis Hamilton a (Photo credit: Wikipedia)
Οι μικρότεροι κινητήρες και τα νέα συστήματα ψύξης που θα τοποθετηθούν για να ψύχουν το τούρμπο, θα αναγκάσουν τους μηχανικούς των ομάδων να ανασχεδιάσουν τα μονοθέσια για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή αεροδυναμική και ψύξη ταυτόχρονα.

Μάλιστα, ο σχεδιασμός του μονοθεσίου έχει μείνει περίπου ίδιος από το 2009, αλλά σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς θα πρέπει να αλλάξει πλέον.

Ο Hamilton πιστεύει ότι η Mercedes θα κατασκευάσει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα, ενώ -αφού έπαθαν και έμαθαν- αναμένεται να διαλέξουν και ένα πολύ ισχυρό σκελετό για το μονοθέσιό της το 2014.

«Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα, αλλά πιστεύω ότι το τμήμα κινητήρων της ομάδας μου θα κατασκευάσει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα για το επόμενο έτος» δήλωσε ο βρετανός πιλότος.

Πηγή: autotriti.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...