Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Δεν θέλει Red Bull ο Αλόνσο

Ο Ιταλός μάνατζερ πλέον θέλησε να δώσει τέλος στη φημολογία περί μετακίνησης του Iσπανού στους "κόκκινους ταύρους", αποκαλύπτοντας πως η θέση στη αυστριακή ομάδα δεν αποτελεί πειρασμό για τον πιλότο της Ferrari.

Οι φήμες ήθελαν τη Red Bull να έχει αρχίσει επαφές με τον Αλόνσο, ενώ πολυάριθμα δημοσιεύματα έκαναν λόγω για συνάντηση των δύο πλευρών στο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Ο Μπριατόρε φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της Ferrari τονίζοντας μέσω της "Gazzetta dello sport": "Δεν αποτελεί πειρασμό για τον Αλόνσο η Red Bull. Ο Φερνάντο έχει συμβόλαιο και τα συμβόλαια πρέπει να τα σεβόμαστε. Είναι φυσιολογικό για έναν πιλότο να ζητά ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και οι ομάδες πρέπει να δουλεύουν σκληρά για να του το παρέχουν. Ο Αλόνσο δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να φύγει".

Ο Μπριατόρε αναφέρθηκε και στον πιθανό αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει με τις εμφανίσεις του να διατηρήσει τη θέση του. "Ο Φερνάντο δεν έχει πρόβλημα με κανέναν. Είναι σαν τον Σένα. Ο Άιρτον έλεγε 'βάλτε όποιον θέλετε δίπλα μου'. Έτσι είναι οι δυνατοί πιλότοι".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...