Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ράλι Γερμανίας: Σε παράταξη τα Polo

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Volkswagen Motorsport στο Ράλι Γερμανίας, ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Σεμπαστιέν Οζιέ προηγείται, με τον teammate του, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα να ακολουθεί.

Ο Γάλλος πρωτοπόρος της βαθμολογίας που δεν αποκλείεται το απόγευμα της Κυριακής να στεφθεί πρόωρα παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Ταχύτερος και στις δύο ειδικές διαδρομές, έκλεισε το σκέλος με προβάδισμα 5.7 δευτερολέπτων από τον Φινλανδό ομόσταβλό του.

Για μία ακόμα φορά, κύριος διώκτης των Polo R WRC είναι ο Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος οδηγός της Qatar M-Sport είναι επτά δευτερόλεπτα πιο πίσω, βάζοντας σφήνα το Fiesta WRC στα εργοστασιακά VW και τα εργοστασιακά DS3 WRC.

Στην εσωτερική μονομαχία των οδηγών της Citroen, o Ντάνι Σόρντο είναι μπροστά από τον Μίκο Χίρβονεν, σε ένα ράλι όπου το να πετύχει καλό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο. Έχουν προηγηθεί μέτριες εμφανίσεις, ο Κρις Μικ ήδη του “έκλεψε” το μπάκετ για ένα ράλι και ειδικά στην αγαπημένη του άσφαλτο, ο Ισπανός μπορεί να κυνηγήσει το βάθρο.

Στα… αμπέλια κατέληξε το Fiesta WRC του πάντα γρήγορου και συνήθως επιρρεπή στα λάθη Ευγένι Νόβικοφ. Στη μάχη της κατηγορίας WRC-2, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα προηγείται με το Citroen DS3 RRC, όντας παράλληλα ένατος γενικής.

Αναλυτικά η κατάταξη:
1.Σεμπαστιέν ΟζιέVW19m33.2s
2.Γιάρι-Μάτι ΛάτβαλαVW+ 5.7s
3.Τιερί ΝεβίλM-Sport Ford+ 12.7s
4.Ντάνι ΣόρντοCitroen+ 20.5s
5.Μίκο ΧίρβονενCitroen+ 25.7s
6.Μαντς ΌστμπεργκM-Sport Ford+ 30.6s
7.Νάσερ Αλ-ΑτίγιαM-Sport Ford+ 41.4s
8.Μάρτιν ΠρόκοπCzech Ford+ 45.6s
9.Ρόμπερτ ΚούμπιτσαPH Citroen+ 59.8s
10.Έλφυν ΈβανςM-Sport Ford+ 1m14.7s

Το δεύτερο σκέλος του Ράλι Γερμανίας περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες).

newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...