Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Διέψευσε τις φήμες περί συμφωνίας με τον Ρικιάρντο ο Χόρνερ


Τη δήλωση του Μαρκ Γουέμπερ πριν την έναρξη του βελγικού γκραν πρι ότι η Red Bull έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο διέψευσε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» δήλωσε πως δεν θα γίνουν ανακοινώσεις πριν τον αγώνα στην Ιταλία, καθώς θέλουν να σκεφτούν πολύ καλά την επιλογή τους.

Όσον αφορά τον Κίμι Ραϊκόνεν ο Χόρνερ τόνισε πως η απόδοσή του είναι καλύτερη από την περσινή, ωστόσο δήλωσε πως ο Iceman είναι ο κύριος του εαυτού του.

«Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά ακόμη κανείς δεν έχει υπογράψει. Η κατάσταση έχει ως εξής έχουμε αρκετό χρόνο για να σκεφτούμε τις επιλογές μας. Συνεπώς, δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις πριν την Μόντσα. Προφανώς, ο Μαρκ δεν είναι μπροστά σε όλες τις συζητήσεις με τους πιλότους. Όταν είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι θα το κάνουμε», ήταν τα λόγια του
αφεντικού της Red Bull για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ο Κίμι χωρίς αμφιβολία είναι ένας ποιοτικός πιλότος, αλλά μας ενδιαφέρει το μέλλον για αυτό και σκεφτόμαστε αρκετές παραμέτρους. Τη φετινή σεζόν έχει καλύτερη απόδοση από ότι πέρυσι, αλλά είναι κύριος του εαυτού του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...