Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Mercedes: Μας εξέπληξε η Ferrari!


Στη γερμανική ομάδα αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα όπου ο Αλόνσο είχε το ρυθμό με την F138 να περάσει τις δυο W04 και να τερματίσει μπροστά τους στον αγώνα παρότι εκκινούσε 9ος.


Το σβήσιμο των κόκκινων φώτων χτες στην πίστα του Σπα, βρήκε, προτού τα μονοθέσια στρίψουν στην 4η στροφή του αγώνα στη "Λε Κομπ" τις Mercedes που εκκινούσαν από τις θέσεις 1 και 4 στις θέσεις 2 και 3. Ο Χάμιλτον είχε χάσει τη θέση του από το Φέτελ και ο Ρόσμπεργκ είχε περάσει το Γουέμπερ. Πίσω τους ήταν 4ος ο Μπάτον ενώ 5ος έστριβε ο Αλόνσο που κλείστηκε όσο μπορούσε στην 1η στροφή, απέφυγε τα προβλήματα και κέρδισε 4 θέσεις. Στη συνέχεια ο Ισπανός πέρασε με άνεση τη McLaren του Μπάτον αλλά και τις δυο Mercedes. 


Μιλώντας σχετικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ρόσμπεργκ τόνισε: " Περιμέναμε ότι θα υστερούσαμε λίγο σε ρυθμό από τις Red Bull αλλά δεν πιστεύαμε πως η Ferrari θα ήταν πιο γρήγορη από εμάς. Αυτό ήταν αναπάντεχο. Γενικά όμως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να μην είχαμε την ταχύτητα για να κερδίσουμε σήμερα αλλά είμαστε σταθεροί. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα και έχουμε μπροστά μας κι άλλες ευκαιρίες για σπουδαία αποτελέσματα".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...