Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Με νέο οδηγό ο Ολυμπιακός στη Superleague Formula

Όπως η νέα ποδοσφαιρική περίοδος αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμό, έτσι και η Superleague Formula επιστρέφει μετά από ένα μήνα καλοκαιρινές διακοπές, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται στο Adria International Raceway της Ιταλίας, για τον όγδοο γύρο.



Το σιρκουί των 2.702 μέτρων με τις 13 στροφές, στην Αδριατική ακτογραμμή της περιοχής Βενέτο της βόρειας Ιταλίας, είναι μια στενή, γεμάτη στροφές πίστα, και ουσιαστικά μια υπόθεση τεχνικής που επιβραβεύει όσους είναι ικανοί να ελιχθούν γρήγορα σε μια σειρά από διαδοχικές στροφές.

Αν και τον τελευταίο μήνα υπήρχε αγωνιστική ησυχία, υπήρξαν πολλά θέματα συζήτησης, ειδικά οι αναφορές του Τύπου στο άσχημο ατύχημα του πιλότου του Ολυμπιακού, Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, στο Brands Hatch στις αρχές του Αυγούστου.

Όπως αναμενόταν, το "ακτινίδιο" δεν έχει προλάβει να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του για να μπορέσει να αγωνιστεί στους αγώνες της Adria, αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό με ένα άδειο μονοθέσιο. Ο αντικαταστάτης του για αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ο πρώην οδηγός της Formula Renault 3,5, και νυν οδηγός εξέλιξης στο GP2, Μπεν Χάνλεϊ.

Ο Βρετανός δεν έχει προηγούμενη εμπειρία στην Superleague Formula, και θα πρέπει να μάθει γρήγορα, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες τίτλου του ελληνικού συλλόγου. Παρά την ατύχημά του, ο Βαν Ντερ Ντριφ είχε άλλη μία εντυπωσιακή συγκομιδή βαθμών στη Βρετανία, που τον έφεραν μόνο 57 πίσω από τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα, Γιέλμερ Μπέρμαν της AC Milan.

Ο Μπέρμαν δήλωσε: "Έχω κάνει εξάσκηση στο Playstation και από ό, τι μπορώ να πω και έχω ακούσει, είναι ένα μικρό σιρκουί με πολλές αργές στροφές. Θα υπάρξουν κάποιοι Ιταλοί καλεσμένοι, και ελπίζω επίσης και μερικοί παίκτες και άνθρωποι του συλλόγου. Δεν έχω πάει ακόμα να παρακολουθήσω τη Μίλαν, αλλά νομίζω ότι κάτι έχει προγραμματιστεί για τον ΣεπτέμβριοΗ ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν υψηλή σε όλο το διάστημα, κάτι που έχει σημασία για μένα για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων. Οι νίκες στον πρώτο και τον τρίτο αγώνα στο Magny-Cours ήταν σπουδαίες και ένιωσα  ότι ήμασταν κυρίαρχοι και στο Nurburgring".

Η βαθμολογία μέχρι τώρα είναι η εξής:
ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘ
1AC Milan463
2Tottenham Hotspur461
3RSC Anderlecht427
4Olympiacos406
5FC Basel 1893405
6Flamengo357
7AS Roma338
8FC Porto276
9Sporting Clube de Portugal271
10Girondins de Bordeaux258
11Liverpool FC252
12Galatasaray236
13Beijing Guoan FC230
14Corinthians220
15Atlético de Madrid201
16Sevilla FC188
17Olympique Lyonnais151
18PSV Eindhoven138

GAZZETTA.GR

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...