Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα αμάξι για... τον Σούμι


Michael Schumacher era F1 carsImage via WikipediaΈνα ειδικό μονοθέσιο μόνο για τον Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται πως ετοιμάζει η Mercedes GP, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πάντως, άνθρωποι της εταιρείας διαψεύδουν την κατασκευή οχήματος για τουν Σούμι και κάνουν λόγο για δημιουργία ενός καλού μονοθέσιου.

Ο επτάκις πρωταθλητής της F1 επέστρεψε στην ενεργό δράση με ένα όχημα της Brawnπου προοριζόταν για τον Τζένσον Μπάτον και φαίνεται ότι τα βρήκε σκούρα.

«Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ πού βρισκόμαστε με αυτό το αυτοκίνητο», σημείωσε ο Ρος Μπρον και αρνήθηκε την κατασκευή αυτοκινήτου στα μέτρα του Σούμι. Όπως είπε, αυτό που κατασκευάζεται είναι ένα καλό μονοθέσιο χωρίς κανένα ειδικό χαρακτηριστικό.

Από την πλευρά του, και ο πιλότος της F1 έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια, λέγοντας: «δεν μπορώ να θυμηθώ ένα αυτοκίνητο που να σχεδιάστηκε για ένα συγκεκριμένο στυλ οδήγησης. Το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι μια συνεχής εξέλιξη με τους οδηγούς, που μπορεί να πάρει ορισμένες κατευθύνσεις. Αλλά πρώτα απ\' όλα αφορά στο να κάνουμε το αυτοκίνητο όσο πιο γρήγορο και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό γίνεται».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...