Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ferrari «να είμαστε έτοιμοι για όλα»

Sebastian Vettel (ASM) with a Dallara F305, Fo...Image via WikipediaΣτη βροχερή Σιγκαπούρη βρίσκεται η Ferrari για τον 15ο αγώνα της σαιζόν. Η ιταλική ομάδα μετά τη νίκη της στη Μόντσα με τον Φερνάντο Αλόνσο επιθυμεί να συνεχίσει την υψηλή της απόδοση και στη Marina Bay, για να παραμείνει δυναμική διεκδικήτρια των δύο τίτλων. Μέσα στο κλίμα και ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος δηλώνει ότι η Σκουντερία πρέπει να είναι έτοιμη για όλα στους πέντε τελευταίους αγώνες, αρχής γενομένης από αυτόν του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Τα κόκκινα μονοθέσια με εντυπωσιακή αντεπίθεση σκόραραν τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, γεγονός που τους επέτρεψε να ξαναμπούν στη μάχη του πρωταθλήματος. Μάλιστα, με τις αναβαθμίσεις που θα έχουν οι F10 στη Σιγκαπούρη υπάρχει αισιοδοξία ότι η φύση του circuit θα ταιριάξει άψογα και θα τους επιτρέψει να κάνουν άλλη μια πολύ δυνατή εμφάνιση.

«Ελπίζω να είμαι ανταγωνιστικός στους τελευταίους αγώνες. Αλλά σίγουρα, χρειάζεται να είμαστε πάντα έτοιμοι και να έχουμε το νου μας στους ανταγωνιστές μας. Είδαμε μια πολύ δυνατή Red Bull σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τη McLaren σε μερικούς αγώνες να είναι δυνατή, ενώ σε άλλους όχι τόσο», σχολίασε ο Μάσα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ferrari.

Και συνέχισε: «Οπότε είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε σίγουροι, ότι σε κάθε αγώνα που πάμε, να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για όλα. Στο Μονακό ήμασταν ανταγωνιστικοί κι έτσι ελπίζω ότι θα κάνουμε το ίδιο και στη Σιγκαπούρη»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...