Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

McLaren - «ο Χάμιλτον θα ανακάμψει»

Μπορεί οι δύο σερί αγώνες που εγκατέλειψε να τον άφησαν λίγο πίσω στη μάχη του τίτλου, ωστόσο, η McLaren πιστεύει ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα ανακάμψει άμεσα. Ο Βρετανός βρίσκεται πλέον 20 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Μαρκ Γουέμπερ, με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.
«Είναι απογοητευμένος, αλλά θα το βγάλει από το μυαλό του όταν φτάσει στη Σουζούκα. Και αν του δώσουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο μπορεί να κερδίσει εκεί. Σε αυτό θα είναι συγκεντρωμένος», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, ο οποίος μετά το Grand Prix της Σιγκαπούρης μίλησε ιδιαιτέρως με τον Χάμιλτον.
Και συνέχισε: «Πήγα να μιλήσω μαζί του, είναι απογοητευμένος. Του είπα ότι ο κόσμος θα του επιτεθεί φτηνά, αλλά πρέπει να δει τα γεγονότα. Δεν ρίσκαρε με κάποιο προσπέρασμα, δεν έκανε λάθη. Ήταν άτυχος και αυτός είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και πρέπει να συγκεντρωθεί στους αγώνες που έρχονται».
Για να προσθέσει: «Το ξέρει αυτό, αλλά δεν αφαιρεί την απογοήτευση ξέροντας ότι θα μπορούσε να βρεθεί στο βάθρο και να ηγείται του πρωταθλήματος. Μετά από δύο άτυχους αγώνες είναι μεγάλο πλήγμα. Αλλά είναι σκληρός αγωνιστής, θα ανακάμψει και θα είναι δυνατός στη Σουζούκα. Έχουμε ένα φανταστικό πρωτάθλημα με πέντε οδηγούς ικανούς να κερδίσουν αγώνες και τον τίτλο και δεν προσπαθώ να τους υποβιβάσω»
Καταλήγοντας είπε: «Πρέπει να δούμε την απόδοσή μας, πρέπει να κάνουμε γρηγορότερο το μονοθέσιό μας και να εξελίξουμε το πακέτο μας και να πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται, να εξαφανίσουμε τα λάθη και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...