Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Sauber κι επισήμως Χάιντφελντ

Formula three racing car at Hockenheimring. #2...Image via WikipediaΌπως αναμενόταν ο Νικ Χάιντφελντ επιστρέφει στην Formula 1 ως ενεργός οδηγός, αφού η Sauber ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τον Πέδρο Ντε Λα Ρόσα ως το τέλος της φετινής σαιζόν. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα σαν διευθυντής και θέλω να ευχαριστήσω τον Πέδρο για τον επαγγελματισμό του», σχολίασε ο Πίτερ Ζάουμπερ.

Για να συνεχίσει εξηγώντας την απόφασή του: «Υπογράφοντας με τον Νικ έχουμε έναν οδηγό που ξέρουμε ιδιαίτερα καλά και που θα μας βοηθήσει να κρίνουμε περαιτέρω τις ανταγωνιστικές δυνατότητες του μονοθεσίου μας».

Από την πλευρά του ο Ντε Λα Ρόσα δήλωσε σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη: «Είμαι έκπληκτος από την απόφαση της ομάδας, αλλά τη σέβομαι και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της σαιζόν. Ακόμη σκοπεύω να είμαι στη Formula 1 το 2011».

Για την επιστροφή του στις πίστες, ο Χάιντφελντ είπε: «Περιμένω σαν τρελός να έχω την ευκαιρία να τρέξω ξανά σε μονοθέσιο της Formula 1. Μετά τους τελευταίους μήνες έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ. Για μένα είναι σαν να επιστρέφω σπίτι, καθώς πέρασα επτά χρόνια με την ομάδα. Χωρίς αμφιβολία θα προσαρμοστώ αμέσως και αυτό θα με βοηθήσει».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...