Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ferrari - Αλόνσο: «Forza Ferrari»!

Στην τέταρτη φετινή του νίκη και δεύτερη συνεχόμενη έφτασε ο Φερνάντο Αλόνσο στη Σιγκαπούρη, ο οποίος αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, 11 βαθμούς πίσω από τον Μαρκ Γουέμπερ. Για τον πιλότο της Ferrari ήταν ένα ιδανικό διήμερο, αφού κατέκτησε pole, νίκη και κράτησε και τον ταχύτερο γύρο και με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του φρόντισε να δείξει τι σήμαινε γι’ αυτόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός δήλωσε ότι δεν ξεγράφει κανέναν, ερωτώμενος για την εγκατάλειψη του Λιούις Χάμιλτον, με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το φινάλε της σαιζόν: «Παραμένει πολύ κοντά. Και οι πέντε έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Ο Μαρκ έχει ένα μικρό προβάδισμα και το περιθώριο για ένα κακό Σαββατοκύριακο. Για τους υπόλοιπους, χρειάζεται να τον φτάσουμε αν μπορούμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, δεν ξέρουμε αν θα είναι αρκετό για να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Και πρόσθεσε: «Σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες ο καθένας μας μπορεί να κερδίσει δύο ή τρεις διαδοχικούς αγώνες και να βρεθεί σε καλή θέση, αλλά αν κάνεις λάθη βγαίνεις εκτός πρωταθλήματος. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας, ελπίζω χωρίς λάθη και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην Ιαπωνία».

Για την εξέλιξη του αγώνα, ο Αλόνσο είπε: «Ήταν πολύ δύσκολα, το ξέραμε αυτό πριν έρθουμε εδώ. Ξέραμε ότι η Σιγκαπούρη είναι ο δυσκολότερος αγώνας της σαιζόν από πλευράς φυσικής κατάστασης, με δύο ώρες στην υγρασία σε ένα circuit πόλης. Ήταν δύσκολο να οδηγείς. Αυτό σημαίνει πολλά, ξέραμε ότι η Σιγκαπούρη είναι μια μοναδική πόστα και επιβεβαιώσαμε ότι το μονοθέσιο αποδίδει καλά».

Και κατέληξε αφήνοντας το… μεσογειακό του ταμπεραμέντο να αναδειχθεί: «Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμη τέσσερις αγώνες και φαίνεται ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε πίστα. Σπουδαία δουλειά από το εργοστάσιο και την ομάδα για να παίρνουμε το 100% όλη την ώρα. Forza Ferrari»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...