Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Νεκρός κριτής στο Γκραν Πρι του Καναδά

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 38χρονος κριτής που επόπτευε το Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ένα στο Μόντρεαλ του Καναδά, όταν παρασύρθηκε από γερανό στους τελευταίους γύρους του αγώνα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή και η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

Η ταυτότητα του 38χρονου κριτή δεν έγινε γνωστή αλλά από την FIA επιβεβαιώθηκε ότι ο κριτής που ήταν μέλος του Notre Dame Automobile Club, κατάληξε σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ.

«Ο εργαζόμενος βοηθούσε να απομακρυνθεί ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο άτυχος κριτής σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μαζί με ένα ακόμη εργαζόμενο, συνόδευαν εκτός πίστας τον γερανό που απομάκρυνε το μονοθέσιο αυτοκίνητο της εταιρείας Sauber του μεξικανού οδηγού Εστεμπάν Γκουτιέρες, όταν εκείνη τη στιγμή σκόνταψε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει ο γερανός .

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 15:30 τοπική, μπροστά από τα πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται στην αρχή της ευθείας των pit stop.

O 38χρονος άνδρας, είχε δέκα χρόνια εμπειρίας σε ανάλογους αγώνες ενώ είναι ο τρίτος κριτής που σκοτώνεται κατά τη διάρκεια ενός Γκραν Πρι της Φόρμουλα Ένα από το 2000.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...