Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

O Αλόνσο δοκίμασε τη βελτιωμένη F10 (VIDEO)

Ο Ισπανός πιλότος οδήγησε στο Φιοράνο με το «πρόσχημα» κινηματογραφικού γυρίσματος την αναβαθμισμένη F10 που θα κάνει ντεμπούτο στη Βαλένθια την ερχόμενη βδομάδα.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε για τον Ισπανό το πρωί γύρους στο Φιοράνο με ιδιώτες – ιδιοκτήτες ενώ το απόγευμα έκανε τους πρώτους γύρους με το νέο μονοθέσιο.
Η αναβαθμισμένη έκδοση της Ferrari διαθέτει χαμηλωμένες εξατμίσεις που βοηθούν την ροή αέρα από το διαχύτη διάταξη που βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση.
Η Ferrari εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα που δίνεται για λόγους προβολής και κατάφερε να εξασφαλίσει δεδομένα από τη λειτουργία του νέου αεροδυναμικού πακέτου του μονοθεσίου κερδίζοντας μια βδομάδα δουλειάς κυρίως ενόψει του Βρετανικού GP (11/7).
Οι κόκκινοι πιέζουν όσο μπορούν για να ενισχύσουν τη θέση τους στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών όπου υπολείπονται 54 βαθμούς από την πρωτοπόρο McLaren ενώ ο Αλόνσο θέλει να παραμείνει στη μάχη του πρωταθλήματος οδηγών όπου υπολείπεται 15 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...