Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

RED BULL – Τραβά λοιπόν σ’ όλα μια… κόκκινη γραμμή

«Ότι έγινε, έγινε», «περασμένα-ξεχασμένα», «κοιτά μπροστά». Αυτό είναι το… ρεζουμέ της ανακοίνωσης της Red Bull αναφορικά με ότι συνέβη στο τουρκικό Grand Prix ανάμεσα σε Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ. 
Σύσσωμη η ομάδα είχε συνάντηση στο εργοστάσιό της στο Μίλτον Κέινς την Πέμπτη, όπου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, τραβήχτηκαν όσα… αυτιά έπρεπε να τραβηχτούν και δόθηκαν και οι σχετικές οδηγίες για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Οι Φέτελ και Γουέμπερ μίλησαν με τον επικεφαλής της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ, τον επικεφαλής του τεχνικού τμήματος Άντριαν Νιούι και τον σύμβουλο Χέλμουτ Μάρκο και σύμφωνα με την ανακοίνωση το κλίμα ήταν θετικό και όλοι… τράβηξαν μια γραμμή σε όσα συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία των δύο πιλότων οι οποίοι έχουν μια πολύ χαρακτηριστική πόζα τύπου… «αυτά συμβαίνουν».

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται οι πληροφορίες που θέλουν τη Red Bull να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2012, ως το 2015…

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...