Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αφιέρωση Λορένθο στον Ρόσι

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα στο Μούτζελο, του πρώτου από το 2000 και μετά που διεξήχθη χωρίς την παρουσία του Βαλεντίνο Ρόσι, ο team mate του Ιταλού στην Fiat Yamaha, Χόρχε Λορένθο κράτησε μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες ένα μήνυμα που έλεγε: «Όλοι μπορούν να νιώσουν πόνο, αλλά δεν μπορούν όλοι να γίνουν θρύλοι». 
Ο Ισπανός αναβάτης τερμάτισε δεύτερος, αφού η μοτοσικλέτα του δεν έδειξε να έχει το ρυθμό για να ακολουθήσει αυτή του Ντάνι Πεντρόσα και στο βάθρο ήταν… σκασμένος, αφού όπως είπε ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στον Ρόσι.

Παρόλα αυτά, ο Λορένθο του αφιέρωσε τη δεύτερη θέση, ενώ σε όλη τη διάρκεια της απονομής, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, φορούσε ένα μπλουζάκι το οποίο είχε πάνω τα αρχικά του μεγάλου Ιταλού και το νούμερό του (VR 46).

«Ήθελα να νικήσω για να αφιερώσω τη νίκη στον Βαλεντίνο, αλλά η δεύτερη θέση είναι εντάξει και του την αφιερώνω», σχολίασε χαρακτηριστικά και έστειλε για μια ακόμη φορά τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον team mate του, η απουσία του οποίου βέβαια τον έχει… προωθήσει στη θέση του απόλυτου φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Όσο για τον αγώνα, ο Ισπανός εξήγησε: «Έμεινα έκπληκτος γιατί ήθελα να παλέψω για τη νίκη σήμερα, είχα πολύ καλό ρυθμό όλο το διήμερο. Στον αγώνα δεν μπορούσα να κάνω πάνω από έναν γύρο στο 1’50’’. Με αυτό τον χρόνο ο Πεντρόσα που ήταν συνεχώς στο 1’49’’ ήταν αδύνατο να νικηθεί. Από την προθέρμανση είδα ότι τα ελαστικά δεν ήταν καλά. Η δεύτερη θέση ήταν το καλύτερο σήμερα και το να έχω 25 βαθμούς προβάδισμα στο πρωτάθλημα είναι ικανοποιητικό».

Να πούμε ότι και οι χιλιάδες φίλοι της Ducati ευχήθηκαν στον Βαλεντίνο Ρόσι, αφού στην κερκίδα που ήταν συγκεντρωμένοι σχημάτισαν τη λέξη «Βάλε» με ερυθρόλευκα χαρτόνια, σε ένα πολύ εντυπωσιακό πλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...