Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τηλεφωνική παρέμβαση Ρόσι στο Μούτζελο

Μια έκπληξη περίμενε τους χιλιάδες θαυμαστές του Βαλεντίνο Ρόσι, οι οποίοι βρίσκονται στην πίστα του Μούτζελο για να παρακολουθήσουν το ιταλικό Grand Prix. Από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε στον κόσμο να κάνει ησυχία και στη συνέχεια η φωνή του Ιταλού ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τον αναβάτη της Fiat Yamaha να βρίσκεται στο τηλέφωνο!
«Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας, μου λείπετε και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω πολύ γρήγορα», ήταν τα λόγια του Ρόσι που προκάλεσαν ακόμα και κλάματα στους φανατικούς υποστηρικτές του. Λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει και στην ιταλική τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δύσκολες στιγμές αλλά ανακάλυψα ότι έχω καλή σχέση με τη μορφίνη! Το σημαντικό είναι ότι θα επιστρέψω στο 100%. Φοβήθηκα, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα. Ελπίζω να μη νικήσει κανείς».

Ο 31χρονος αναβάτης αναρρώνει στο κέντρο ορθοπεδικού τραύματος της Φλωρεντίας μετά τη χθεσινή του επέμβαση στο σπασμένο του πόδι, με τον γιατρό Ρομπέρτο Μπούτσι που έκανε την εγχείριση να αναφέρει τα εξής για την κατάστασή του:

«Ο Βαλεντίνο αναρρώνει καλά μετά τη χθεσινή του επέμβαση και το ηθικό του μοιάζει να είναι υψηλό υπό τις συνθήκες. Αύριο θα πλύνουμε και θα ράψουμε την πληγή. Μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου και το μόνο που ζήτησε ήταν ησυχία και ηρεμία, απομόνωση και μια τηλεόραση για να δει τον αγώνα»!

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...