Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η McLaren θα είναι δυνατή στον Καναδά


Το ερχόμενο τριήμερο, ο Καναδάς φιλοξενεί το θίασο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 και όπως είναι αναμενόμενο, τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Οι Red Bull και McLaren έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν το συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που φαίνεται και από τις αποδώσεις στα πρακτορεία στοιχημάτων.

Για το συγκεκριμένο γκραν πρι μίλησε ο Σεμπαστιάν Φέτελ, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη McLaren, τονίζοντας πως η βρετανική ομάδα θα είναι πολύ δυνατή το Σαββατοκύριακο. Σημαντικό ρόλο, όπως τόνισε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, θα παίξει το σύστημα f-duct (αγωγός που βρίσκεται στο εμπρός τμήμα του μονοθέσιου και διοχετεύει τον εισερχόμενο αέρα προς το πιλοτήριο και από εκεί με τη σειρά του κατευθύνεται προς την αεροτομή) που βολεύει τη McLaren και σίγουρα θα εκμεταλλευτούν οι πιλότοι της, Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον, για να έχουν υψηλότερες τελικές ταχύτητες.

«Είναι μία πολύ ωραία πίστα. Μου αρέσει πολύ. Στα χαρτιά, είναι πιθανόν να μην είναι η ιδανική για το μονοθέσιό μας, αλλά από την άλλη πλευρά είναι πολύ ανταγωνιστικό σε κάθε αγώνα, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι τα McLaren θα είναι πολύ δυνατά, διότι εκεί, το σύστημα f-duct θα δουλέψει πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέτελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...