Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο Μάσα στη Ferrari έως και το 2012!

H Ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου για το Βραζιλιάνο πιλότο. Το συμβόλαιο του Μάσα έληγε στο τέλος του χρόνου και η Ferrari το ανανέωσε μέχρι το 2012. Έτσι ο 29χρονος Βραζιλιάνος θα οδηγεί για άλλα δυο χρόνια με την κόκκινη φόρμα: «Σε όλη μου την καριέρα στη F1 οδηγώ μονοθέσιο με κινητήρα Ferrari. Είμαι περήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω με μια ομάδα που θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου» κατέληξε ο Μάσα που έχει κερδίσει 11GP και έχει βρεθεί 15 φορές στην pole position αγωνιζόμενος για τη Ferrari. Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στη Sauber με κινητήρα Ferrari προτού αναλάβει ρόλο δοκιμαστή στη Scuderia. Τελικά πήρε τη θέση του συμπατριώτη του Ρούμπενς Μπαρικέλο όταν αυτός έφυγε από την Ιταλική ομάδα.
«Ο Φελίπε είναι μέρος της Ferrari για μια δεκαετία και μαζί μας ανδρώθηκε ως οδηγός αλλά και ως άνθρωπος. Έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές όπως και στιγμές μεγάλης χαράς. Θέλαμε μια σταθερή εικόνα για το μέλλον μας» ξεκαθάρισε ο αγ. διευθυντής της ομάδας Στέφανο Ντομενικάλι.
Τόσο ο Μάσα όσο και ο Αλόνσο έχουν συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι το τέλος του 2012.
Δεν έγιναν γνωστές οι ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου. Θυμίζουμε ότι μάνατζερ του Φελίπε Μάσα είναι ο γιός του προέδρου της FIA, Νίκολας Τοντ. 

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...