Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό από τις επίσημες αντιπροσωπείες

Ελάτε το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου να ενημερωθείτε για  τα μοντέλα 2010 και να αποκτήσετε Big Twin μοντέλα με έκπτωση 500 Ευρώ
 
Η Harley Davidson διοργανώνει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 Open House Day για το κοινό, στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της, για να προσφέρει στους φίλους της μοτοσικλέτας την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μοντέλα του 2010. Πρόκειται για δύο ημέρες ανοιχτές προς το κοινό κατά τις οποίες οι φίλοι της Harley Davidson θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις μηχανές και να δοκιμάσουν κάποια μοντέλα. 
 
Κατά την διάρκεια του Open House οι επισκέπτες θα μπορέσουν να περιεργαστούν τα μοντέλα της αρεσκείας τους, να ενημερωθούν περαιτέρω για όλα τα νέα αξεσουάρ και όλα τα νέα σχετικά με την αγαπημένη τους μοτοσικλέτα, ενώ θα τους δοθεί επίσης η ευκαιρία να αποκτήσουν Big Twin μοτοσικλέτες έως και το τέλος Ιουλίου με έκπτωση 500 Ευρώ. Οι μηχανές της Harley Davidson και η δυναμική που τις χαρακτηρίζει θα συναρπάσουν τους οπαδούς της μοτοσικλέτας και θα μεταμορφώσουν την οδήγηση σε μια εντελώς νέα εμπειρία.
 
Ελάτε λοιπόν στις 26 και 27 Ιουνίου στις επίσημες αντιπροσωπείες της Harley Davidson και ξεκινήστε το ταξίδι σας με μια θρυλική Harley Davidson. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επισκεφτείτε το www.harley-davidson.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...