Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στους ιάπωνες αφιέρωσε τη νίκη ο Μπάτον!

Ο Τζένσον Μπάτον αφιέρωσε τη νίκη του στην Σουζούκα στους δοκιμαζόμενους ιάπωνες οπαδούς της F1, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δείχνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα, παρότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξασφάλισε τον τίτλο τέσσερις κούρσες πριν από το φινάλε της σεζόν.

"Η νίκη μάς δίνει μεγάλο κίνητρο ως ομάδα", είπε ο Μπάτον. "Είναι καλό να βλέπεις τρία μονοθέσια εντός τριών δευτερολέπτων, αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστική είναι η F1 αυτή τη στιγμή.

"Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για τις βελτιώσεις που είχαμε στις τελευταίες κούρσες και σήμερα ήταν άψογοι. Τους δίνω συγχαρητήρια.

"Αυτή η πίστα είναι πολύ ιδιαίτερη για όλους μας. Αγαπάμε αυτό το μέρος, οπότε η κατάκτηση της νίκης εδώ, μπροστά σε ένα τόσο απίστευτο ιαπωνικό κοινό, σημαίνει πραγματικά πολλά. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν πολύ και εμείς προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε λίγο, προσφέροντάς τους μια μικρή ανάμνηση".

Ο Μπάτον δεν παρέλειψε, επίσης, να συγχαρεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ για την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου του: "Νομίζω ότι για αυτόν που πρέπει να μιλάμε είναι ο Σεμπ, γιατί έχει κάνει καλή δουλειά φέτος. Οσο σκληρά κι αν προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να τον αγγίξουμε όλη τη χρονιά, οπότε συγχαρητήρια".

Μετά την κατάκτηση της τρίτης του φετινής νίκης, ο Μπάτον απέκτησε μια διαφορά οκτώ βαθμών στη μάχη της δεύτερης θέσης έναντι του Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είδε δεύτερος το πέσιμο της καρό σημαίας
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...