Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Schumacher: «Εκρηκτικό μείγμα στην Ferrari»

Ενδιαφέρουσα θα είναι η συνεργασία των Alonso και Raikkonen, σύμφωνα με τον Michael Schumacher


Ο Michael Schumacher και ο Alain Prost έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για την τύχη της συνύπαρξης των Fernando Alonso και Kimi Raikkonen.

«Η Ferrari με τον Fernando και τον Kimi μαζί, μοιάζει με εκρηκτικό μείγμα», σχολίασε ο Schumacher στην εφημερίδα «Bild».

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώην σύμβουλος της Ferrari στα χρόνια του Raikkonen, ο οποίος άλλωστε τον διαδέχθηκε στην ομάδα πρόσθεσε:

«Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι μια αποκάλυψη και δύσκολος αντίπαλος για τις άλλες ομάδες. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της συνεργασίας τους».

Αντίθετα, ο Alain Prost θεωρεί ρίσκο την κίνηση της «σκουντερία», καθώς πιστεύει πως θα υπάρξει ένταση μεταξύ των δύο πιλότων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι μια κίνηση με ρίσκο για τη Ferrari. Θα ήθελα να πω πως μου αρέσει που θα έχει δύο Νο1 μαζί, όμως πιστεύω πως θα υπάρξει ένταση ανάμεσα στον Fernando και τη Ferrari όπως έχουμε δει φέτος. Τώρα ο Fernando είναι αδιαμφισβήτητα το Νο1, δεν είμαι σίγουρος πως ο Stefano Domenicali έχει την εμπειρία να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση όπως ο Todd ή ο Ross Brawn».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...