Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Με δική του ομάδα ο Ρόσι το 2014

Ο Βαλεντίνο Ρόσι βρίσκεται πίσω από τη σύσταση ομάδας στη Moto3 με βασικό χορηγό το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia. Ο "γιατρός" έχει επιλέξει τον Ρομάνο Φενάτι.


Πέρα από τις υποχρεώσεις του στο MotoGP, ο Βαλεντίνο Ρόσι προπονεί ανερχόμενους Ιταλούς αναβάτες στο ράντσο του στην Ταβούλια.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμπλακεί ακόμη περισσότερο και βρίσκεται πίσω από τη σύσταση μιας ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Moto3.

Μέσω της εταιρείας του, VR46, βασικό χορηγό το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia που έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης και μοτοσικλέτες της KTM ο Ρόσι σχεδιάζει να οδηγήσει προς τον τίτλο τον ταλαντούχο Ρομάνο Φενάτι, οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Όσο για τη δεύτερη θέση αυτή τη διεκδικεί ο ετεροθαλής αδερφός του, Λούκα Μαρίνι (φωτογραφία).Ο 16χρονος έκανε ντεμπούτο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μιζάνο, ωστόσο είχε πτώση στην πρώτη στροφή.

Με τη βοήθεια του Ρόσι η ιταλική ομοσπονδία μοτοσικλέτας προσπαθεί να αναδείξει νέα ταλέντα και να απαντήσει στην …ισπανοποίηση των τελευταίων ετών. Το ισπανικό πρωτάθλημα μοτοσικλέτας (CEV) αναδεικνύει καλούς αναβάτες κάθε χρόνο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...