Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Massa: «Έχω ευκαιρία να συνεχίσω στη Ferrari»

Ένα καλό αποτέλεσμα με το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες του να παραμείνει στην Ferrari θέλει ο Felipe Massa
 

Το «σίριαλ» του Felipe Massa και της Ferrari κρατάει χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα του στο Grand Prix της Ουγγαρίας το 2009 παρουσιάζεται υποτονικός, κάτι που προφανώς δεν φαίνεται να ικανοποιεί τη Ferrari με τις φήμες περί αντικατάστασης του να οργιάζουν κάθε χρόνο από τα τέλη Αυγούστου.

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο ίδιος ενόψει του ιταλικού Grand Prix, δηλώνοντας πως αν και ένα καλό αποτέλεσμα θα τον βοηθήσει να παραμείνει στη σκουντερία, η θέση που πλασάρεται δεν είναι το παν, αφού αυτό που μετράει στο τέλος είναι η απόδοση από όλο το τριήμερο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ένα καλό αποτέλεσμα είναι πάντα σημαντικό, συνεπώς πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτό. Έχω μία μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω με τη Ferrari γι’ αυτό και πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ με το μονοθέσιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Μην ξεχνάτε πως η Ferrari με ξέρει πολύ καλά. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η εμπειρία την επόμενη χρονιά που όλα θα ξεκινήσουν από το μηδέν, με διαφορετικά μονοθέσια και διαφορετικούς κανονισμούς», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν μπορείς να κοιτάς μόνο τα αποτελέσματα αν θες να πάρεις μία απόφαση. Αυτό που μετράει είναι να δεις τη συνολική εικόνα από ένα τριήμερο», πρόσθεσε ο Felipe Massa.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...