Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ferrari συνεχίζει την «αφαίμαξη» της Lotus

Στόχος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στους κατασκευαστές το 2014


Μετά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τζέιμς Άλισον, Kίμι Ραϊκονεν, στην ιταλική ομάδα προχώρησαν και στη μεταγραφή του Ντιρκ ντε Μπιρ από την Lotus, που θα ενισχύσει το τμήμα της αεροδυναμικής υπό τον Λοΐξ Μπιζουά.

Η Scouderia, έκανε άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη στο τεχνικό της team δείχνοντας ότι η ομάδα του Maranello θέλει να επιστρέψει γρήγορα  στην κορυφή, σπάζοντας την κυριαρχία της RBR. Θέτει ως μοναδικό στόχο τα επόμενα χρόνια να ξαναπάρει τα σκήπτρα στους κατασκευαστές. Στόχος που της διαφεύγει από το 2008, όταν είχε κατακτήσει για τελευταία φορά το παγκόσμιο τίτλο.

Στον απόηχο της μεταγραφής του Φινλανδού στην ιταλική ομάδα, που έκανε αίσθηση στην F1 , ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild  για το πώς βλέπει την συνύπαρξη των δύο πιλότων  Ραϊκόνεν-Αλόνσο στην Ferrari, μας προετοίμασε για το τι θα δούμε την επόμενη αγωνιστική σεζόν λέγοντας:

«Στη Ferrari, ο Κίμι και ο Φερνάντο ακούγεται εκρηκτικό το μείγμα. Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι καλά τα νέα καθότι θα έχουμε πυροτεχνήματα και για τους αντιπάλους τους θα είναι ένα δύσκολο δίδυμο στην αντιμετώπιση. Ανυπομονώ να τους δω».


Βαγγέλης Σπυράκης/ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...