Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Formula 1: Εκτός η Ινδία το 2014

Απούσα από το καλεντάρι του 2014 της Formula 1 θα είναι η Ινδία εκτός απροόπτου, επιστρέφοντας πιθανότατα το 2015.


Ο ισχυρός άνδρας της Force India Βιτζέι Μαλία αποκάλυψε ότι η χώρα του δεν θα συμμετέχει στο γκραν πρι του 2014. Ο λόγος είναι κυρίως γραφειοκρατικός αλλά και ο υψηλός φόρος που υπάρχει στην ασιατική χώρα και καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή του αγώνα.

«Προφανώς χτίσαμε μια φανταστική πίστα, που εκπλήρωσε τις προσδοκίες εκατοντάδων εκατομμυρίων νεαρών Ινδών. Έτσι, το να χάσουμε μια χρονιά για οποιονδήποτε λόγο είναι απογοητευτικό. Όταν μια χώρα τόσο σημαντική όσο η Ινδία χάσει έναν αγώνα στο καλεντάρι για ένα χρόνο, τότε είναι συζητήσιμη.
Ελπίζω ότι θα δούμε ξανά αγώνα στην Ινδία το 2015, αν ο Μπέρνι έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να γίνει το 2014 διότι σύμφωνα μ' αυτόν το καλεντάρι δεν μπορεί να τον συμπεριλάβει. Αλλά νομίζω ότι ο Μπέρνι έιναι αρκετά έξυπνος το τεράστιο δυναμικό που υπάρχει στην Ινδία.
Δε νομίζω ότι θα έχει μια βραχυπρόθεσμη γνώμη. Είμαι υπερήφανος για τον αγώνα. Γνωρίζω πως οι υποστηρικτές της Ινδίας έχουν συμφωνήσει σε όλους τους εμπορικούς όρους με τον Μπέρνι για το 2015 και δε βλέπω τον λόγο να μη γίνει», ήταν η δήλωση του Βιτζέι Μαλία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...