Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αλόνσο: Αποδέχομαι την απόφαση της Ferrari

Ο Ισπανός πρωταθλητής ξεκαθάρισε πως θα συνεργαστεί το 2014 με τον teammate του όποιος και αν είναι αυτός.


Δεδομένου πως ο Μάσα δε θα βρίσκεται στην Ιταλική ομάδα του χρόνου, ο Αλόνσο θα αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο 32χρονος μέχρι σήμερα με εξαίρεση το 2007 στη McLaren ποτέ δεν βρέθηκε σε ομάδα όπου να μην έχει status Νο 1 οδηγού. Το 2007 που η McLaren αντιμετώπισε αυτόν και το Χάμιλτον ισότιμα έγινε όπως ίσως θυμάστε εμφύλιος πόλεμος. Το αποτέλεσμα ήταν οι ασημί να χάσουν έναν παγκόσμιο τίτλο που ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρα, δικός τους. Αυτός πήγε στο Ράικονεν στην πρώτη του χρονιά με τη Ferrari. Δυο χρόνια αργότερα ο Αλόνσο με τα χρήματα της Santander έδιωξε τον Iceman από τη Ferrari και πήρε τη θέση του.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα η αντιμετώπιση που είχε στη Ferrari περιγράφεται περίτρανα από τη διάσημη φράση: «Φελίπε ο Φερνάντο είναι ταχύτερος από σένα». O Αλόνσο είχε την απόλυτη στήριξη της ομάδας και του Μάσα, σε ότι ήθελε. Το μονοθέσιο στήνονταν στα μέτρα του και όλα ξεκινούσαν από το πως θα βοηθηθεί αυτός στη μάχη του τίτλου.

Θα αλλάξει αυτό το 2014 και πως θα τον επηρεάσει; Ο ίδιος έχει άλλη οπτική: «Δουλέψαμε τέσσερα χρόνια σκληρά με το Φελίπε για λογαριασμό της Ferrari. Τον σέβομαι. Ότι απόφαση και να πάρει η ομάδα θα είναι για καλό, θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τη Ferrari. Ο τρόπος ζωής μου είναι η Ferrari, η ομάδα μου, η δεύτερη οικογένειά μου, οι φίλοι μου».

Είναι δεδομένο πως ο Αλόνσο κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είναι με την πιθανή έλευση του Ράικονεν καθότι η παρουσία του Φινλανδού πρωταθλητή με τη Ferrari σίγουρα μειώνει τις δικές του δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο. Μένει να μάθουμε την τελική απόφαση της Ferrari κάτι που πιθανόν θα γίνει σήμερα. Το πιθανότερο είναι πως ο Ράικονεν θα αντικαταστήσει το Μάσα, σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό δεν αποκλείεται στην Ferrari να πάει ο Χούλκενμπεργκ.

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...