Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτομόλησε από τώρα ο Μάσα - Τέλος η υποστήριξη στον Aλόνσο

Αλλάζει τακτική και νοοτροπία, αγνοώντας την Scuderia στους επτά αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας πως θα τρέξει για την «πάρτη» του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Lotus


Ο Βραζιλιάνος  που βρίσκετε στο επίκεντρο των μεταγραφικών στόχων ομάδων της F1, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο  Βραζιλιάνικο δίκτυο  Τv globoesporte.com, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίζει τον υποστηρικτικό ρόλο στον team mate του στη Ferrari, Φερνάντο Αλόνσο στους 7 αγώνες που απομένουν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς αλλάζει  τις προτεραιότητές του βάζοντας πλέον μπροστά το προσωπικό του συμφέρον και όχι αυτό της ομάδας, έχοντας  σαν στόχο  να ανεβάσει τις «μετοχές» του στο μεταγραφικό παζάρι.  

«Δεν θα τρέχω για τον Aλόνσο από εδώ και στο εξής. Από την Παρασκευή στη Σιγκαπούρη θα δουλεύω για τον εαυτό μου. Θα επιτίθεμαι συνεχώς, σε κάθε γύρο. Είναι καιρός ποια να φροντίσω τον εαυτό μου». Μάλιστα θυμήθηκε το γερμανικό Grand Prix του 2010, τότε που οι επικεφαλής της ομάδας του έδωσαν εντολή μέσω ενός κωδικοποιημένου μηνύματος από τον team radio, να επιτρέψει στον Ισπανό να προσπεράσει και να διεκδικήσει τη νίκη του αγώνα.  «Ήταν μια μαύρη μέρα για μένα», είπε χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βραζιλιάνος .

Ο Mάσα πρόσθεσε ότι αν και αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τις εντολές της ομάδας,  εξακολουθεί να βλέπει τον Ισπανό ως φίλο λέγοντας:

«Έχουμε μια ωραία σχέση, είμαι σίγουρος ότι με βλέπει σαν φίλο, όπως τον βλέπω και εγώ», ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου πώς σχολιάζει  την συνεργασία Aλόνσο –Ραϊκονεν , ο 32χρονος  ξεκαθάρισε ότι κρίνει  τους δύο άνδρες ως «εξαιρετικής ποιότητας οδηγούς», αλλά παραδέχεται ότι το ζευγάρι  δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα που κάποια στιγμή θα οδηγηθούν σε σύγκρουση.

«Ξέρω τους και τους δύο εντός και εκτός πίστας και τους αξιολογώ ως εξαιρετικούς οδηγούς, αλλά φοβάμαι ότι θα συγκρουστούν στην ίδια ομάδα. Είπα στα αφεντικά στο Mαρανέλο  να αναπνεύσουν τώρα όσο περισσότερο μπορούν γιατί θα δυσκολεύονται να αναπνεύσουν του χρόνου».

Ο Βραζιλιάνος ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την lotus, κάτι που επιβεβαίωσε και η βρετανική ομάδα, διά στόματος του τεχνικού διευθυντή της , Ερίκ Μπουλιέρ στην  www.gazzetta.it . Ο 32χρονος  είπε ότι η Lotus  είναι η πιο ανταγωνιστική επιλογή που μπορεί να έχει για να  συνεχίσει να είναι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, κατά τη γνώμη μου, η Lotus έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο είναι αυτό που θέλω  να αγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Είμαστε επαφή με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τη Lotus».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...