Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αλόνσο: Είστε όλοι ηλίθιοι!

Εκνευρισμένος ο Ισπανός ακούστηκε μέσω του team radio να βρίζει σύσσωμο το team της Ferrari κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στη Μόντσα.


Είναι σίγουρο πως η αποψινή βραδιά στα πιτ της Ferrari θα είναι μεγάλη. Ο Αλόνσο στο Q3 σχεδίαζε να βοηθηθεί από το Μάσα μέσω slip streaming. Μάλιστα είχαν κάνει και τις σχετικές πρόβες στο FP3 το πρωί. Όμως ο Βραζιλιάνος την κρίσιμη στιγμή ήταν σε μεγάλη απόσταση. Ο Ισπανός ακούστηκε εκνευρισμένος να φωνάζει στα Ιταλικά: "Αν είναι δυνατόν, τον αφήσατε να ξεμακρύνει, είστε όλοι ηλίθιοι, μανούλα μου". 

Παρά την ένταση αυτό συνέβη ξανά στη δεύτερη προσπάθεια στο Q3 παρότι ο Στέλλα παρότρυνε τον Αλόνσο να προσπαθήσει να μείνει κοντά στον Μάσα.

Ο Ισπανός μετέπειτα εμπρός στους δημοσιογράφους έκανε τον "Κινέζο" προσποιούμενος πως όλα είναι καλά όμως προφανώς αγνοούσε πως είχε ακούσει όλος ο πλανήτης τις λεκτικές εντάσεις μεταξύ των.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση από τη Ferrari.

Την επίμαχη φράση μπορείτε να ακούσετε αύριο στις 14:00 στην εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...