Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Formula 1- Απλήρωτος ο Ράικονεν στη Lotus

Ο Κίμι Ράικονεν δήλωσε πως έφυγε από τη Lotus γιατί η ομάδα δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις προς εκείνον. Τι είπε για τη σχέση του με τον Φερνάντο Αλόνσο.


Τον Κίμι Ράικονεν περίμεναν όλοι στη συνέντευξη Τύπου του Grand Prix της Σιγκαπούρης. Τον περίμεναν να μιλήσει για τη Ferrari και τη συνύπαρξη του με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Φινλανδός μίλησε για την επιστροφή του στη Ferrari, όμως την παράσταση έκλεψε η δήλωση του σχετικά με την αιτία αποχώρησης του από τη Lotus.

"Οι λόγοι για τους οποίους έφυγα από την ομάδα αφορούν την οικονομική πλευρά. Δεν έχω λάβει το μισθό μου", δήλωσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής

"Είμαι ικανοποιημένος για την απόφαση μου", πρόσθεσε. Πέρα από το συμβόλαιο, το οποίο καλύπτεται από τη Lotus, η ομάδα φέρεται να χρωστάει στον Ράικονεν τα bonus βάσει των αποτελεσμάτων του.

Μολονότι σχεδόν όλοι οδηγοί, παλαίμαχοι και νυν έχουν προβλέψει τη δημιουργία προβλημάτων στη σχέση του Ράικονεν με τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Φινλανδός έχει διαφορετική άποψη.

"Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη δουλέψει. Είμαστε αρκετά μεγάλοι για να γνωρίζουμε τι κάνουμε και η ομάδα λειτουργεί σωστά, έτσι αν προκύψει πρόβλημα, τότε θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Δεν είμαστε 20 χρονών πια. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ο χρόνος θα δείξει. Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Θα υπάρξει σκληρή μάχη εντός πίστας και ορισμένες φορές τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".

Δεν περιμένει πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα προσαρμογής στο Μαρανέλο: "Γνωρίζω την ομάδα και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή. Σίγουρα έχουν έρθει ορισμένοι νέοι άνθρωποι και αρκετοί έφυγαν από την τελευταία φορά που βρισκόμουν εκεί. Δεν νομίζω πως θα είναι δύσκολο να επιστρέψω εκεί και να τα πάω καλά. Το μονοθέσιο θα είναι διαφορετικό και το δυσκολότερο πράγμα το 2014 είναι πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όποιος προετοιμάσει το καλύτερο μονοθέσιο, θα έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...