Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δηλώσεις Ελλήνων και ξένων για το Ακρόπολις 2013


Έχοντας ολοκληρώσει το σκληρότερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τα πληρώματα που κατάφεραν να φτάσουν στο τελευταίο service του αγώνα, δήλωσαν για την περιπέτεια τους:

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Τι σαββατοκύριακο! Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, μόνο επειδή όλα είναι παρελθόν. Είχαμε πολύ κακή τύχη. Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ περισσότερο στον επόμενο αγώνα».

Diloseis033 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Τερματίσαμε 2οι και είμαστε ευτυχείς που δε σπάσαμε τίποτα. Πήραμε βαθμούς και γεμίσαμε αυτοπεποίθηση. Στα προηγούμενα ράλλυ προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε λάθη κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά τώρα κάναμε λιγότερα. Το τέλος ήταν καλό, αλλά ο Latvala ήταν πολύ δύσκολο να ηττηθεί».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Ευτυχώς είμαστε στο τέλος του ράλλυ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τερματίσαμε. Ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά πήγε. Σήμερα ήταν καλύτερα, και αυτό είναι θετικό. Έχουμε την ταχύτητα να παλέψουμε για την κορυφή. Σήμερα οι επιδόσεις μας ήταν πολλά υποσχόμενες. Είμαι ικανοποιημένος από την ταχύτητα».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Στο τέλος χάναμε στις ευθείες, αλλά ήμασταν γρήγοροι στα κλειστά κομμάτια. Ήταν καλό ράλλυ, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στη Σαρδηνία θα προσπαθήσω για το καλύτερο».


6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Είναι ωραίο συναίσθημα να βρίσκεσαι στην πρώτη 5άδα για τρίτο ράλλυ φέτος. Αν συνεχίσουμε έτσι, στο μέλλον ελπίζουμε σε ένα πόντιουμ. Ίσως στη Σαρδηνία. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά και τα ελαστικά της Michelin επίσης».

Diloseis027 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Με εμπιστεύτηκαν πολλοί άνθρωποι και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Η χρονιά ξεκίνησε με έξοδο στο Μόντε Κάρλο, και αυτό δεν ήταν καλό. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα και το καταφέραμε στο Ακρόπολις. Νιώθεις ωραία ως νικητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την ομάδα, επειδή μου αρέσει να βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας».

8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Περιμέναμε κάτι καλύτερο αυτό το σαββατοκύριακο. Είχαμε κακή τύχη, κάναμε όμως ό,τι μπορούσαμε. Ήμασταν 1οι στο δρόμο, προσαρμόσαμε το στήσιμο επειδή γλιστρούσε πολύ».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μηχανικούς. Είναι το καλύτερο αποτέλεσμά μου και είμαι ευτυχής, νιώθω υπέροχα στην ομάδα, βελτιώνομαι συνέχεια, και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη Σαρδηνία».

Diloseis0411 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Για δεύτερη φορά είμαι πολύ ευτυχισμένος αυτήν τη χρονιά. Κάναμε τη δουλειά μας, ακολουθήσαμε καλή στρατηγική. Σήμερα δεν πιέσαμε, αλλά το αυτοκίνητο είναι ανταγωνιστικό και όλα πήγαν καλά. Προτιμώ την άσφαλτο, αλλά το ράλλυ ήταν πολύ ωραίο».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το ράλλυ ήταν δύσκολο, αλλά έμεινα μακριά από μεγάλα προβλήματα. Η 7η θέση μάς δίνει καλούς βαθμούς».

74  KUBICA Robert - BARAN Maciek
«Ήταν πολύ σκληρό ράλλυ, ειδικά για κάποιον που προέρχεται από αγώνες πίστας. Ήταν ένα καλό σαββατοκύριακο, μάθαμε πολλά και σίγουρα αυτή η εμπειρία θα μας βοηθήσει. Ασφαλώς σήμερα έκοψα ταχύτητα, αλλά στα ράλλυ ακόμα και αυτό είναι δύσκολο, γιατί το αυτοκίνητο λειτουργεί διαφορετικά».
87 ΧΑΛΚΙΑΣ Θέμης - ΜΑΧΑΙΡΑΣ Λεωνίδας
«Για εμάς τους ερασιτέχνες ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, όμως το σημαντικό είναι ότι φέραμε το αυτοκίνητο στον τερματισμό. Μας ευχαρίστησε η πολύ αυξημένη παρουσία του κόσμου στις ειδικές, δεν το περιμέναμε και ήταν έκπληξη».

89 ΖΟΥΝΗΣ Ιωάννης - ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Σπύρος
«Είμαι ικανοποιημένος στο σύνολο του αγώνα».

93 ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ Χάρης - ΠΕΡΙΔΗΣ Ανδρέας
«Ήταν μια όμορφη μέρα, σήμερα καλύτερα από χθες. Ο τερματισμός στο Ακρόπολις είναι σπουδαίο πράγμα, ευχόμαστε να τερματίσουμε και σε άλλα Ακρόπολις».

131 ΝΙΩΡΑΣ Γρηγόρης - ΚΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος
«Αφού τερματίσαμε, είμαστε τυχεροί. Στο πρώτο loop μείναμε χωρίς μεσόμπαρο. Στην τελευταία ειδική έσπασε ένα ημιαξόνιο μετά το ασφάλτινο κομμάτι. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ».

132 ΚΥΡΚΟΣ Λάμπρος - ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γιώργος
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Στην Ε.Δ. 6 είχαμε κλατάρισμα. Κατά τα άλλα, όλα κύλησαν ομαλά και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το αυτοκίνητο, είμαστε ευχαριστημένοι».

133 ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης - ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης
«Ήταν βασανιστικός αγώνας, σε επίπεδο τόσο ειδικών όσο και αυτοκινήτου. Στο τέλος είχαμε πρόβλημα με τα διαφορικά. Η οργάνωση ήταν καλή και ο αγώνας δύσκολος».

134 ΨΥΛΛΟΣ Δημήτρης - ΚΟΝΤΟΣ Κώστας
«Και μόνο ο τερματισμός σε Ράλλυ Ακρόπολις είναι ωραίο πράγμα. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς μας, που έκαναν τα πάντα για να μη δεχθούμε ποινή και μας άλλαξαν τουρμπίνα σε ελάχιστο χρόνο».

135 ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Γιάννης - ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ
Εγκατέλειψαν στην Ε.Δ. 6 με πρόβλημα στην ανάρτηση.

136 ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Νίκος - ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ Ελένη
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τερματίσαμε. Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα. Στην Ε.Δ. Πίσσια 2 είχαμε τετ-α-κε, αλλά τελικά κάναμε καλύτερο χρόνο από το πρώτο πέρασμα. Προς το τέλος είχαμε πρόβλημα με τα φρένα και προσπαθούσα να φρενάρω με το κιβώτιο για να μη χάσουμε πολύ χρόνο. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός».

137 ΠΙΤΣΑΚΗΣ Μανώλης - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ Σπύρος
«Μείναμε αμέσως μετά τον τερματισμό, μάλλον από κιβώτιο ταχυτήτων. Ωραίο το Ακρόπολις, αλλά νιώθω διαλυμένος από την κούραση».

140 "MIDER" - ΦΑΡΜΑΚΗ Μαριάννα
«Είχαμε προβλήματα, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε με σπασμένη την ανάρτηση εμπρός. Δύσκολος αγώνας, αλλά όλα καλά στο τέλος».

143 ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΑΚΡΑΤΟΣ Βαγγέλης
«Στην τελευταία ειδική είχαμε κλατάρισμα και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε λάστιχο. Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, Ακρόπολις από τα παλιά. Εμείς αντιμετωπίσαμε την ατυχία στο τέλος, αλλά αυτά συμβαίνουν».

146 ΓΙΩΤΗΣ Γιάννης - ΒΟΤΣΗΣ Γιώργος
«Είχαμε όλη την ημέρα πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση και στην τελευταία ειδική είχαμε και κλατάρισμα. Ο αγώνας ήταν σκληρός, όμως το ευχαριστηθήκαμε και νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν αξιοπρεπής».

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...