Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Formula 1: Οριστικά στην Ουγγαρία τα νέα ελαστικά

Τα προβλήματα με τα ελαστικά που αντιμετώπισε η Formula 1 στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς όπως επιβεβαίωσε η Pirelli τα νέα ελαστικά θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Grand Prix της Βουδαπέστης (28/7).

Οι υπεύθυνοι της Pirelli είχαν ήδη αποφασίσει να προμηθεύσουν τις ομάδες με νέα ελαστικά με περίβλημα kevlar στο Grand Prix της Γερμανίας (7/7), ωστόσο έχει δρομολογηθεί ένα νέο πιο μακροπρόθεσμο πλάνο.

Στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα νέα ελαστικά, ένας συνδυασμός του σχεδίου του 2012 με ορισμένα στοιχεία από αυτό του 2013, τα οποία μάλιστα θα δοκιμαστούν από τους νέους πιλότους στο Σίλβερστοουν στις 17 με 19 Ιουλίου.

"Αυτό που συνέβη στο Σίλβερστοουν ήταν τελείως αναπάντεχο και ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην 100χρονη παρουσία της Pirelli στο μηχανοκίνητο αθλητισμό", δήλωσε ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Pirelli, Πολ Έμπερι.

"Αυτά τα περιστατικά που μας έχουν αναστατώσει ιδιαίτερα έχουν μεγαλώσει την πίεση για τις αλλαγές που έιχαμε από πριν προτείνει και θα γίνουν δοκιμές στη Γερμανία την Παρασκευή".

Ο ισχυρός άνδρας της Pirelli επεσήμανε πως δεν τίθεται θέμα για την ασφάλεια των πιλότων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...