Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Formula 1 Κυριακή, 7 Ιουλίου Απευθείας μετάδοση του Grand Prix Γερμανίας

Στη θρυλική  πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, στην «Πράσινη Κόλαση» όπως τη βάφτισε ο Sir Τζάκι Στιούαρτ, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο 9ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

Από τους 22 πιλότους που θα βρεθούν στην εκκίνηση, μόνο οι Χάμιλτον (2011), Γουέμπερ (2009) και Αλόνσο (2007, 2005) έχουν κερδίσει στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Οι αλλαγές  στον σκελετό των πίσω ελαστικών των μονοθέσιων εκτιμάται ότι θα λύσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πίστα του Σίλβερστον.

Ο πρωτοπόρος της  βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά την εγκατάλειψή του, από κιβώτιο, την προηγούμενη Κυριακή στο Βρετανικό GP, είδε να μειώνεται η διαφορά του από τον Αλόνσο στους 21 βαθμούς. Μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Γερμανός πιλότος θέλει όσο τίποτα αυτή τη νίκη που λείπει από το παλμαρέ του. Ο Φέτελ έχει να κερδίσει αγώνα στην Ευρώπη από το Ιταλικό GP του 2011.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο  Φέτελ με 132 βαθμούς και ακολουθούν ο Αλόνσο με 111 και ο Ράικονεν με 98.

Την Κυριακή στις 14:15, ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας το Grand Prix Γερμανίας καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις κατατακτήριες δοκιμές.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης  και ο Νίκος Κατσαρός ενώ στον σχολιασμό ο Τάκης Τρακουσέλης.

Αυτή την  Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Pre Race Show: 14:15

Race (Live): 15:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...