Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πρόωρος τέλος έλαβε για τον Jorge Lorenzo το Grand Prix του Sachsenring.

Πρόωρος τέλος έλαβε για τον Jorge Lorenzo το Grand Prix του Sachsenring.

Η πτώση του κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών κι ο εκ νέου τραυματισμός του στην ίδια κλείδα στην οποία είχε χειρουργηθεί 15 ημέρες πριν, αναγκάζουν τον αναβάτη να επιστρέψει στην πατρίδα του για να χειρουργηθεί εκ νέου.

 Όπως εξήγησε και σε γραπτή του δήλωση ο Ισπανός, αποφάσισε να επιστρέψει και να χειρουργηθεί στη Βαρκελώνη, καθώς η πλάκα τιτανίου η οποία του είχε τοποθετηθεί έχει λυγίσει και μετακινηθεί μετά την πτώση.

«Αποφάσισα να πάω στην Μπαρτσελόνα και να αναρρώσω μετά το σημερινό ατύχημα στο Sachsenring. Προτιμώ να επικεντρωθώ στην επέμβασή μου για να διορθωθεί το πρόβλημα στην πλάκα που δυστυχώς λύγισε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Θα προσπαθήσω να αναρρώσω και να γίνω καλά το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά σε επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η Yamaha εξήγησε ότι αποσύρει τον αναβάτη από τον αγώνα λόγω του τραυματισμού του κι αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Πλέον, είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του στον αγώνα των ΗΠΑ που ακολουθεί στη Laguna Seca, αν και ο ίδιος σίγουρα θα σφίξει τα δόντια για να τρέξει.

Θυμηθείτε την πτώση του Ισπανού:


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...