Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Επιστροφή στη δράση για τον Λορένθο!

Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από τη νέα επέμβαση που έκανε στην αριστερή του κλείδα αλλά βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις!

O λόγος για τον Χόρχε Λορένθο που μόνο ταξίδι αναψυχής δεν έκανε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αφού συμμετείχε κανονικά στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στο πλαίσιο του MotoGP της Laguan Seca. Μάλιστα ο Ισπανός κάλυψε 30 γύρους και σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο της ημέρας, αν και όπως παραδέχθηκε, πονούσε…

“Στην απογευματινή περίοδο τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Προσπάθησα να βελτιωθώ σταδιακά, όπως και τη πρώτη φορά που είχα έρθει εδώ. Προσπάθησα να ελαχιστοποιήσω τα ρίσκα και να αντιληφθώ εκ νέου τα όρια της πίστας. Σε κάθε γύρο ήταν και καλύτερα αλλά προφανώς πονάω. Ένιωσα λίγο καλύτερα απ’ ότι το πρωί αλλά και τόσο πολύ, μετά από επτά γύρους άρχισα να δυσκολεύομαι στο φρενάρισμα. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερα να συνεχίσω χωρίς να πάρω παυσίπονα, πράγμα που σημαίνει πως όταν θα πάρω, θα μπορώ να αντέξω περισσότερο”, σχολίασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Η απουσία του από το MotoGP της Γερμανίας, τον έριξε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Μαρκ Μαρκέθ και Ντάνι Πεδρόσα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...