Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Formula 1: Θετική η πρώτη ημέρα για τον Μπάτον

Ικανοποιημένος από την απόδοση της νέας MP4-27 ήταν μετά το τέλος της σημερινής, πρώτης ημέρας στην Αυστραλία, ο Τζένσον Μπάτον.

Παρά το γεγονός ότι η McLaren δεν ρίσκαρε να βγάλει τα μονοθέσια της για αρκετούς γύρους στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών λόγω των καιρικών συνθηκών, ο Βρετανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι το μονοθέσιο του δουλεύει αρκετά καλά.

Αλλωστε, η ομάδα του Γουόκινγκ είχε καταφέρει το πρωΐ να κάνει το 1-2 με τον Μπάτον να είναι ταχύτερος του Χάμιλτον 0,245 δευτ. Ο Βρετανός που θέλει να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο με την McLaren παραδέχθηκε ότι η MP4-27 έχει διαφορετική αίσθηση από τις τελευταίες δοκιμές στην Βαρκελώνη, αλλά εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστική.
«Το μονοθέσιο μας έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση αναφορικά με τις τελευταίες δοκιμές –η πίστα είναι διαφορετική και η μέση ταχύτητα στροφής είναι πολύ μικρότερη, αλλά για μένα το μονοθέσιο εξακολουθεί να δουλεύει πολύ καλά.
Υπάρχουν ακόμη μερικά σημεία όπου πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και σήμερα δεν μπορέσαμε να έχουμε όσους γύρους θα θέλαμε, αλλά ήταν μία θετική ημέρα. Το πρωΐ ασχοληθήκαμε με ρυθμίσεις και στη συνέχεια αφιερώσαμε το απόγευμα να καταλάβουμε πως αντιδρά το μονοθέσιο όταν τρέχει με βρόχινα ή ενδιάμεσα ελαστικά», δήλωσε ο Τζένοσον Μπάτον, σημειώνοντας ότι ο καιρός δυσκόλεψε την προσπάθεια τους.
«Ο καιρός δεν βοήθησε, αλλά αυτό ίσχυε για όλους. Συνολικά νομίζω ότι είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, αν και σήμερα το βράδυ θα γίνουν αρκετές συζητήσεις καθώς θα επιλέξουμε την στρατηγική μας για αύριο».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...