Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αναβλήθηκε το Grand Prix του Μπαχρέιν


Το Μπαχρέιν δεν θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, λόγω των αναταραχών και οι διαδηλώσεων στο εσωτερικό του μικρού κρατιδίου. 

Όπως ξέραμε η απόφαση θα ανήκε στον διάδοχο του θρόνου, ο οποίος ενημέρωσε νωρίτερα τον Bernie Ecclestone για την απόφασή του. Ο πρίγκιπας Salman bin Hamad al-Khalifah δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή η προσοχή της χώρας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός εθνικού διαλόγου για το Μπαχρέιν. 

Παρόλο που ο Bernie Ecclestone είχε ευγενικά καταστήσει σαφές ότι η απόφαση για τον αγώνα ήταν καθαρά του Μπαχρέιν, θεωρήσαμε ότι ήταν σημαντικό για τη χώρα να επικεντρωθούμε στα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος και να αφήσουμε την φιλοξενία της Formula 1 για μια άλλη ημερομηνία.

Ο CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone δήλωσε στο BBC:

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το Μπαχρέιν έπρεπε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Ευχόμαστε σε όλο το έθνος τα καλύτερα ξεκινώντας να επουλώνουν τα προβλήματα της χώρας τους.

Οι δοκιμές ήταν προγραμματισμένες για το 4ήμερο 3-6 Μαρτίου. Φυσικ αυτές ακυρώθηκαν. Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η νέα ημερομηνία του GP στο Μπαχρείν. Φήμες λένε πως μπορεί να γίνει τον Οκτώβριο. Αν προκύψει κάτι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Η σεζόν θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου με το Grand Prix της Αυστραλία στο Albert Park της Μελβούρνης.

Η Βαρκελώνη θα αντικαταστήσει το Μπαχρέιν για το τελευταίο τεστ

Πριν από λίγο διάβασες ότι το GP του Μπαχρέιν αναβάλλεται λόγω των αναταραχών στο εσωτερικό της χώρας. Έτσι ήταν λογικό να ακυρωθούν οι δοκιμές που ήταν προγραμματισμένες για τις 3-6 Μαρτίου. Τα τεστ όμως μέσα στη χρονιά απαγορεύονται και έτσι οι ομάδες χρειάζονται τις 4 τελευταίες ημέρες των δοκιμών.

Υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Βαρκελώνη να αντικαθιστά το Μπαχρέιν και τελικά έτσι θα γίνει, αφού η FOTA μετά από συνεδρίαση που είχε αποφάσισε οι τελευταίες δοκιμές να γίνουν στην Βαρκελώνη.

Οι δοκιμές αυτές θα διεξαχθούν το 4ήμερο 8-11 Μαρτίου. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στις 27 Μαρτίου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

http://www.autoblog.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...