Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ecclestone: Ο διάδοχος του θρόνου θα αποφασίσει για το Μπαχρέιν

Ο Bernie Ecclestone με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν, Hamad Bin Isa Al Khalifa. Και ενώ όλα έδειχναν πως η τελική απόφαση για τις δοκιμές και το GP του Μπαχρέιν θα είναι του Bernie Ecclestone, ο Βρετανός τονίζει πως η απόφαση αυτή είναι του Salman bin Hamad al-Khalifah, που είναι και ο διάδοχος του θρόνου στο κρατίδιο του περσικού κόλπου και γιος του Βασιλιά Hamad Bin Isa Al Khalifa.

Ο 80χρονος θεωρεί ότι Salman bin Hamad al-Khalifah είναι σε καλύτερη θέση για να κρίνει αν η διεξαγωγή του GP θα είναι ασφαλής. Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1 δήλωσε:

Αυτός θα ξέρει αν είναι ασφαλές για μας να είμαστε εκεί. Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι εκεί, οπότε δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι η απόφαση έχει να κάνει με τα πολιτικά. Θα αποφασίζει κατά πόσο θα είναι ασφαλές για μας να πάμε εκεί. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι εντάξει.

Ο Ecclestone απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε GP σε άλλη χώρα εκείνη την ημερομηνία, ωστόσο είπε ότι ο αγώνας μπορεί να μετακινηθεί για μια άλλη μέρα μέσα στον Μάρτιο.

Το GP είναι προγραμματισμένο για το 3ήμερο 11-13 Μαρτίου, ενώ οι δοκιμές για το 4ήμερο 3-6 του ίδιου μήνα. Η απόφαση για το τι ακριβώς θα γίνει, θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Πέμπτη.

http://www.autoblog.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...