Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Formula 1 Χερέθ, 3η μέρα: θετική πρόβα Χάιντφελντ

Nick Heidfeld at the Canadian Grand Prix 2005 ...Image via WikipediaNick Heidfeld, Willy Rampf & Mario ThiessenImage by Red~Cyan via Flickr
Αν η σημερινή πρώτη παρουσία του Νικ Χάιντφελντ με τα χρώματα της Lotus Renault ήταν κάτι σαν… οντισιόν για τη θέση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο Γερμανός πιλότος πέρασε με άριστα! Ο Χάιντφελντ ήταν ταχύτερος όλων με 1’20’’361, φέρνοντας την R31 του 132 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από την F150th Italia του Φερνάντο Αλόνσο, για χάρη του οποίου οι εξέδρες στην πίστα της Χερέθ ήταν κατάμεστες!

Ο πιλότος της ιταλικής ομάδας, πήρε το τιμόνι από τον Φελίπε Μάσα και συμπλήρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 131 γύρων, τους περισσότερους από κάθε άλλον σήμερα. Την απογευματινή παρουσία του στην πίστα, το μονοθέσιο έτρεχε με μεγάλο φορτίο καυσίμου, όπως και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα. 

Ψηλά παρέμεινε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος σημείωσε τον τρίτο χρόνο, έστω κι αν αυτός ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από του Χάιντφελντ.

Η McLaren είχε κάποια προβληματάκια που την ανάγκασαν να κρατήσει την MP4-26 στα πιτς για αρκετή ώρα, ωστόσο, ο Λιούις Χάμιλτον μπόρεσε να την κατατάξει στην τέταρτη θέση. Ο Καμούι Κομπαγιάσι είχε αρκετά προβλήματα με την Sauber, προκαλώντας μάλιστα και δύο κόκκινες σημαίες, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ προτίμησε να κάνει κομμάτια σύντομων γύρων για αξιολόγηση των ελαστικών της Pirelli.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...