Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

F1: παρουσιάστηκε η νέα MVR-02

Virgin Racing, Timo Glock, pre-season testing ...Image via WikipediaΜετά τη ΜCLaren Mercedes που διάλεξε το Βερολίνο για την παρουσίαση της MP4/26, Virgin Racing επέλεξε τα τηλεοπτικά στούντιο του BBC στο Λονδίνο για να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας την MVR-02.

Το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας του Ρίτσαρντ Μπράνσον, η οποία έκανε την παρθενική εμφάνιση πέρυσι στο πρωτάθλημα, θα οδηγείται από τον Τίμο Γκλοκ και τον Ζερόμ Ντ Αμπρόσιο.

Οπως πέρυσι έτσι και φέτος, η Virgin Racing δεν ακολούθησε την πεπατημένη για το σχεδιασμό του μονοθεσίου, δηλαδή την χρήση αεροσήραγγας, αλλά προτίμησε την τεχνολογία Computational Fluid Dynamics (CFD), η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Υπεύθυνος για την MVR-02 που έχει χαμηλότερο εμπρός ρύγχος σε σχέση με το περυσινό μονοθέσιο της ομάδας, είναι ο σχεδιαστής Νικ Γουέρθ.

Το μονοθέσιο φέτος έχει διαφορετικές χρωματικές επιλογές καθώς η Virgin συνεργάζεται με τη Ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Marussia. Ετσι δικαιολογείται και η ύπαρξη του «Μ» στην ονομασία της MVR-02.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...