Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Σούτιλ: Δε χάνω το χρόνο μου με τύπους σα το Χάμιλτον!

Ο 30χρονος πιλότος της Force India ήταν ο μοναδικός φίλος του Λιούις Χάμιλτον στα πάντοκ μέχρι πέρυσι. Οι δυο τους είχαν μπλέξει σ' έναν καβγά το 2011 τη βραδιά του Κινέζικου GP.

Τότε σε νυχτερινό κλαμπ στη Σαγκάη είχε ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στους πιλότους και τον Έρικ Λουξ, μέτοχο του Genii Capital στο οποίο ανήκει η Lotus. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σούτιλ μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί το Χάμιλτον.

Ο Γερμανός βρέθηκε μπλεγμένος και κατηγορούμενος, με αποτέλεσμα πέρυσι να χάσει τη θέση του στη Force India και να βρεθεί εκτός F1. Στη δίκη που έγινε στη Γερμανία πέρυσι, ο Χάμιλτον αν και μάρτυρας υπεράσπισης του Σούτιλ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να καταθέσει. Αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε ισχυρό ρήγμα στις σχέσεις των δυο αντρών.

Από τότε σύμφωνα με το Σούτιλ προγραμματίστηκε κάποιες φορές συζήτηση επί τους θέματος ανάμεσα στους δυο πρώην φίλους αλλά ο Χάμιλτον συστηματικά απέφυγε να εμφανιστεί.

Οι σχέσεις του πλέον είναι τυπικές και ο Σούτιλ ερωτώμενος σχετικά άστραψε και βρόντηξε: " Για κάποιο λόγο αποφεύγει να επικοινωνήσει μαζί μου. Πάντα δήλωνε φίλος μου αλλά ξαφνικά χωρίς λόγο εξαφανίστηκε αλλάζοντας και αριθμό τηλεφώνου. Τον βλέπω στα πάντοκ πάντα έχει το στυλ να μιλήσουμε να το ξεκαθαρίσουμε αλλά ποτέ δεν το κάνει. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν το σεβασμό μου. Τον σέβομαι σαν αθλητή αλλά στην προσωπική μου ζωή έχω γύρω μου καλύτερους ανθρώπους ολοκληρωμένους, από τους οποίους μπορείς να διδαχθείς. Είμαι ευτυχής που έμαθα  νωρίς τι σόι άνθρωπος είναι, δεν αξίζει να χάνω το χρόνου μου μ' αυτόν. Η πίστα είναι άλλο πράγμα, είναι σπουδαίος οδηγός αλλά όχι καλός χαρακτήρας".

O Σούτιλ αφού πλήρωσε την ιστορία του καβγά μένοντας ένα χρόνο εκτός F1, φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Force India και στους πρώτους δέκα αγώνες έχει συγκομιδή 23 βαθμών.

Οι δυο πρώην φίλοι αποφεύγουν ακόμη και να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστική η φωτογραφία μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στην Ουγγαρία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...