Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ενδεχόμενη επιστροφή του V. Rossi σε δέκα μέρες!

Valentino RossiImage via Wikipedia
O Valentino Rossi ενδέχεται να επιστρέψει σε χρόνο – ρεκόρ στην αγωνιστική δράση, πιθανώς ακόμα και στο Γερμανικό MotoGP του Σάξενρινγκ στις 18/7 (!), μετά το ατύχημα που τον άφησε με σπασμένο πόδι στις αρχές Ιουνίου 2010 στο Μουτζέλο.

Μέχρι στιγμής η πιο αισιόδοξη από τις προβλέψεις για την επιστροφή του "γιατρού" ήταν το Grand Prix Τσεχίας στις 15/8 και πιθανότερη όλων φάνταζε η επιλογή να μην βιαστεί πριν αποθεραπευτεί πλήρως.

Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport γράφει ότι ο Ιταλός πρόκειται να οδηγήσει την Πέμπτη (8/7) μια Yamaha R1 παραγωγής στην πίστα του Μιζάνο και, ανάλογα με την αίσθηση που θα αποκομίσει να αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στο Σάξενρινγκ μια εβδομάδα αργότερα!

Ο γιατρός του MotoGP, Claudio Costa, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, λέγοντας ότι η θεραπεία του πρωταθλητή ήταν τέτοια που επέτρεψε τη γρήγορη ανάρρωση – χωρίς να σημαίνει ότι έγινε βεβιασμένα για να επιστρέψει ο Valentino στους αγώνες με κάθε κόστος.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Costa είπε ότι στην εγχείρηση στην οποία ο Ιταλός υπεβλήθη την ημέρα του ατυχήματος τοποθετήθηκαν στο πόδι του μόνο τέσσερις βίδες και μια λάμα που ονομάζεται Kuncher – και η οποία προβλέπεται να τοποθετείται στους τραυματίες στρατιώτες για να επιστρέφουν γρήγορα στο πεδίο της μάχης!

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι σε περίπτωση που ο Ιταλός αγωνιστεί στη γερμανική πίστα θα υπάρξει πρόβλημα αν έχει νέα πτώση – ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος να σπάσει η λάμα στο πόδι του.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...