Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η HARLEY DAVIDSON ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2011

 Η Harley Davidson ενσωματώνει, στη νέα συλλογή μοτοσικλετών για το 2011, το νέο μοντέλο SuperLow. Με 27 μοντέλα που περιλαμβάνουν touring μοτοσικλέτες, σύγχρονα και μοντέρνα μοντέλα, σκούρα και ρετρό σχέδια, σπόρ roadster κομμάτια με κλασσικές αξίες, η Harley Davidson προσφέρει για το 2011 μοτοσικλέτες που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες κάθε αναβάτη. Το κάθε μοντέλο «χορεύει» στον ρυθμό του V-Twin που δίνει τον παλμό κάθε μοτοσικλέτας Harley Davidson.
Τα κύρια σημεία της συλλογής για το 2011 της Harley Davidson περιλαμβάνουν:

Το νέο μοντέλο SuperLow, το οποίο συνδυάζει ανανεωμένη γεωμετρία στο μπροστινό σύστημα, καινούργιες ρόδες και ελαστικά, καθώς επίσης και νέο σχεδιασμό καθίσματος και τιμόνι για να προσφέρει καλή ισορροπία στον χειρισμό και άνεση, που θα προσδώσει αυτοπεποίθηση στους νέους αναβάτες και θα συνεπάρει τους έμπειρους οδηγούς.

Τα μοντέλα Softail της Harley Davidson για το 2011, με εξαίρεση το Cross Bones, έχουν εμπλουτιστεί με ABS, ενώ τα νέα, ανανεωμένα τιμόνια προσθέτουν χαρακτήρα, άνεση και καθαρές γραμμές σχεδίασης.
Το XR1200X είναι ένα μοντέλο που περικλείει την απόδοση ενός Sportster σε έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, με ρυθμιζόμενες μπροστινές και πίσω αναρτήσεις, πλευστούς δίσκους φρένων και την ορμητική δύναμη ενός κινητήρα Evolution® V-Twin 1200cc υψηλής συμπίεσης. Το XR1200X διατίθεται και στο νέο χρώμα White Hot Denim για το 2011.

Τα μοντέλα VRSC έρχονται με νέα λάστιχα Michelin® Scorcher, νέα χρώματα και σχεδιαστικές αλλαγές για να εμπλουτίσουν περαιτέρω τα Night Rod Special και V-Rod Muscle.

Τα τέσσερα μοντέλα Dyna προβάλλουν χαρακτήρα. Σχεδιασμένα με το πιο δυναμικό στυλ όλων των μοτοσικλετών Big Twin, τα μοντέλα Dyna είναι το όνειρο κάθε αναβάτη που επιθυμεί να εκφράσει μέσα από την μοτοσικλέτα του το προσωπικό του στυλ. Το κάθε ένα διατίθεται σε νέα χρώματα.
Η Harley Davidson Custom Vehicle Operations (CVO), από την άλλη παρουσιάζει τέσσερα εξαιρετικά, περιορισμένης έκδοσης μοντέλα για το 2011.

Το νέο CVO Road Glide Ultra περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης Road Tech® zumo® 660 GPS, αναβαθμισμένο σύστημα ήχου Harman/Kardon Advanced με ηχεία BOOM Bagger, ένα iPod® nano® 8GB με πάνελ, καθώς επίσης και εξ’ολοκλήρου ανασχεδιασμένο κάθισμα με διπλό σύστημα ελέγχου θερμότητας.

Το μοντέλο CVO Street Glide διαθέτει νέα πρόσθια ελαστικά Agitator 19 ιντσών, ενώ δύο από τα έξι ηχεία, μέρος του συστήματος ήχου 100 Watt, είναι τοποθετημένα στα δυο μπροστινά χαμηλά προστατευτικά αέρος. Το σύστημα ήχου διαθέτει επίσης ενσωματωμένο iPod nano 8GB.
Το μοντέλο CVO Softail Convertible περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα ήχου με ενσωματωμένα ηχεία 3,5 ιντσών και ενισχυτές 20 Watt στην επανασχεδιασμένη κονσόλα του κεντρικού ανεμοθραύστη. Η μουσική διαχέεται από ένα iPod nano 8GB το οποίο έχει τοποθετηθεί σε ένα προστατευτικό περίβλημα. Επίσης νέα χαρακτηριστικά είναι και τοmini-ape τιμόνι 1,25 ιντσών, το Electronic Throttle Control(ETC), το σύστημα ελέγχου πλοήγησης, η ανάφλεξη χωρίς την χρήση κλειδιών και το ABS.

To CVO Ultra Classic Electra Glide διαθέτει ένα νέο θερμαινόμενο κάθισμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Οι διπλοί σιγαστήρες εξατμίσεων πλέον έχουν αλουμινένιο τελείωμα με μαύρες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και νέους χρωμιωμένους καθρέφτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...