Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο Σουμάχερ «βλέπει» το πρωτάθλημα του 2011

Παρά τις φετινές  απογοητευτικές εμφανίσεις του ο Μίκαελ Σουμάχερ, που μετά από τρία χρόνια απουσίας συμμετέχει και πάλι με την ομάδα της Mercedes στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή το 2011.

«Όταν επέστρεψα στόχος μου ήταν να κερδίσω τον τίτλο. Για αυτό είμαι εδώ ξεκάθαρα.Ξέρω τι θέλω να πετύχω και που να πάω. Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρω», δήλωσε ο 41 ετών  πιλότος της Φόρμουλα 1, που έχει στεφθεί επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Υπάρχουν πάντως πολλοί που υποστηρίζουν ότι ο Σουμάχερ πρέπει να αποχωρήσει από τους αγώνες όσο δεν έχει ακόμα καταστρέψει την φήμη του. Ένας από τους υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι και ο Έντι Τζόρνταν, ιδρυτής της ομώνυμης αγωνιστικής ομάδας που ενώ ήταν από τους πρώτους που διέκριναν το ταλέντο του Σουμάχερ δήλωσε  για την επιστροφή του ότι «ήταν εξαιρετική ως γεγονός, όμως για τον ίδιο προσωπικά ήταν ένα τεράστιο λάθος. Το να επιστρέψεις σε ηλικία 41 ετών και να συναγωνίζεσαι με νέους 20 ετών, είναι απλά αντίθετο με την φυσική και την ιατρική».

Η Γερμανική ομάδα ωστόσο στηρίζει τον οδηγό της και έχει επενδύσει επάνω του, όπως υποστήριξε ξεκάθαρα ο Νόμπερτ Χάουγκ, ο ισχυρός άντρας της Mercedes,  που όταν ρωτήθηκε αν θα φύγει ο «Σούμι» από την ομάδα απάντησε «Σίγουρα όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...