Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Poleman στην Ισπανία ο Λορένθο

Μπροστά στους συμπατριώτες του ο Χορθέ Λορένθο με Yamaha κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position έχοντας σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Ο Ισπανός αναβάτης έκανε επίδειξη δύναμης ενόψει του αυριανού αγώνα τον οποίο σκοπεύει να κερδίσει με ευκολία, ελέω και της απουσίας του Βαλεντίνο Ρόσι που είναι τραυματίας. 
Τον δεύτερο χρόνο σημείωσε ο Κέισι Στόνερ με Ducati ενώ ο Ντε Πουνιέ με Honda πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Ο χρόνος του Γάλλου είναι αξιοσημείωτος αν αναλογιστεί κανείς ότι βρέθηκε μπροστά από τις εργοστασιακές συμμετοχές της Honda, με αναβάτες τους Πεντρόσα και Ντοβιτσιόζο (4ος και 6ος αντίστοιχα). Τον τελευταίο χρόνο σημείωσε ο Ιάπωνας, Γιατάρου Γιοσιάουα ο οποίος τρέχει στη θέση του Ρόσι.

Τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα σημείωσε o Μπαουτίστα με Suzuki αγγίζοντας τα 327.2 χλμ./ώρα (ίδια ταχύτητα που είχε χθες και ο Πεντρόσα), ενώ ο πιο αργός σε τελική ταχύτητα ήταν και πάλι ο Ακιγιόσι που «έπιασε» τα 315.6 χλμ./ώρα. Το γκραν πρι της Καταλονίας διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...