Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η Φόρµουλα 1 στην εντατική

Fernando Alonso (with Renault R26) at the Cana...Image via Wikipedia
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση χτυπά και τον χώρο του αυτοκινήτου και ο Μπέρνι Εκλστοουν, το αφεντικό της Φόρµουλα 1 σε συνέντευξή του στην εφηµερίδα «Daily Τelegraph», υποστήριξε ότι κάποιες από τις οµάδες που µετέχουν στην εφετινή διοργάνωση, µπορεί να µη συνεχίσουν έως το τέλος της σεζόν! «Δεν θα αποτελούσε έκπληξη για εµένα, αν κάποιες οµάδες δεν κατάφερνε τα τελειώσει τη φετινή περίοδο. Νοµίζω ότι υπάρ χουν δύο οµάδες οι οποίες πραγµατικά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί», σηµείωσε ο Εκλστοουν, ο οποίος πάντως φρόντισε να σηµειώσει ότι δεν αποτελεί πρόβληµα αν στην επόµενη περίοδο οι οµάδες που θα λάβουν µέρος είναι λιγότερες. 

«Αυτό που θέλουµε πάντα είναι δέκα οµάδες. Υπάρχουν τρεις καινούργιες οµάδες. Θα λυπόµουν πραγµατικά αν δεν έβλεπα τη Lotus. Είναι ένα καλό όνοµα. Οµως, γενικά αυτή η χρονιά είναι δύσκολη για όλους, αφού έχουµε δώσει αρκετά χρήµατα για να αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθληµα αυτές οι οµάδες». 

n Οι αντιδράσεις από τη Μαγιόρκα για τον αποκλεισµό της από τη διοργάνωση του Εuropα League συνεχίζονται. Ο προπονητής της οµάδας, Μίκαελ Λάουντρουπ αλλά και οι παίκτες έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της UΕFΑ, Μισέλ Πλατινί, στην οποία τονίζουν ότι ο αποκλεισµός είναι άδικος. 

Σηµειώνουµε ότι υποστήριξη προς τη Μαγιόρκα εξέφρασε και ο τενίστας Ραφα έλ Ναδάλ. 


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...