Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Άμπου Ντάμπι

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 18ο αγώνα της χρονιάς, το GP του Άμπου Ντάμπι.

Yas Marina Circuit
Yas Marina Circuit (Photo credit: Wikipedia)
Χίλιες και μια νίκες ονειρεύεται ο πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ, στο Άμπου Ντάμπι. Μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών σε Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Κορέα και Ινδία, ο Γερμανός πιλότος έχει πλέον προβάδισμα 13 βαθμών από τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ απομένουν 75 βαθμοί για να μοιραστούν στους τρεις τελευταίους αγώνες, σε Άμπου Ντάμπι, Ώστιν και Ιντερλάγος. Το 2010, η Yas Marina Circuit αποτέλεσε πεδίον δόξης λαμπρό για τον Φέτελ, ο οποίος πήρε νίκη και τίτλο καθώς ο Αλόνσο έμεινε εγκλωβισμένος πίσω από τη Renault του Πετρόφ. Ο Ισπανός πιλότος γνωρίζει καλά πως για να συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο θα πρέπει να πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Φέτελ στο GP του Άμπου Ντάμπι. Το θέμα όμως δεν είναι απλό, καθώς ο Γερμανός πιλότος εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της RB8 στις δοκιμές και όταν εκκινεί από την pole συνήθως τη διατηρεί ως το τέλος.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων θεμάτων, και μια συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της RBR, Άντριαν Νιούι, ο οποίος μιλάει για τη βελτίωση της RB8 και την προσπάθεια των Ταύρων να διατηρήσουν τους τίτλους.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, οδηγεί στην Ιταλία το ολοκαίνουργιο Renault Clio.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...