Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Formula 1: Aπευθείας μετάδοση Grand Prix Βραζιλίας. Ο μεγάλος τελικός!

Στη θρυλική πίστα του Ιντερλάγος, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας θα αναδειχθεί για τέταρτη φορά την τελευταία εξαετία ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Τον τίτλο διεκδικούν οι Αλόνσο και Φέτελ.

Ο Αλόνσο για να ελπίζει πρέπει να ανέβει στο βάθρο. Αν κερδίσει, θέλει τον Φέτελ στην πέμπτη θέση, αν είναι δεύτερος ο Φέτελ πρέπει να είναι στην όγδοη θέση, αν είναι τρίτος, ο Φέτελ πρέπει να είναι στη δέκατη θέση. Για τον Γερμανό που προηγείται με 13 βαθμούς τα πράγματα είναι πιο απλά. Του αρκεί η τέταρτη θέση για να διατηρήσει τον τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά. Η λογική λέει πως ο Φέτελ θα διατηρήσει τον τίτλο του. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, η λογική σταματά όταν σβήνουν τα κόκκινα φώτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας στο Ιντερλάγος το 2008, όταν ο Χάμιλτον στην τελευταία στροφή πέρασε τον Γκλοκ και πήρε τη δόξα από τον Μάσα που είχε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζει.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών θα παρακολουθήσετε σε τι κατάσταση βγήκε ο Σέρτζιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, από τη Mercedes DTM μετά από μια βόλτα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκινήτου συζητά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς για την ολοκαίνουργια A Class.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 17:00
Εκκίνηση αγώνα: 18:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...